reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Angel tak mi przykro :(

Martaha jak sytuacja u Ciebie?

Pleni autyzm został wykluczony? Blanka do 2l. 2m. baaaardzo mało mówiła, byłam przerażona. Za to jak zaczęła to od razu pełnymi zdaniami :) I buzia się nie zamyka :p Imię dla synusia wybrane?

Wczoraj rano robiłam badanie moczu i mam liczne baterie. Ide dzis do lekarza, tesciowa zostaje z B. Jakby było mało córka po szczepionce cala noc goraczkowala...

reklama
Martaha trzymam kciuki &&&&

U mnie rzyganie na całego. Zeszłam już w ciągu 3 dni 2,5 kg... Nie mam siły nawet Olusiem się zająć :(

Angelstw z tym krwawieniem to kiepsko niby tak ale @to nie jest ale ja nie odstawilam lutki bo mi gin kategorycznie zabronił wiec czekam do wyniku...
Alza to cudownie że haftujesz ;-)

Doris ja dobrze sie czuje chociaz mimo wszystko trochę tak jakby jakas maleńka cząstka mnie uleciała...
Powiedz mi Doris jak wyglądały Twoje krwawienia po tych ciążach biochemicznych?

reklama
W sumie prawie jak normalna miesiączka, no może ciut mocniejsza i jeden dzień z takimi skrzepami/farfoclami (sorry za dosłowny opis) ale tylko kilka. Ale nie był to żaden krwotok ani nic takiego. Bóli tez jakiś specjalnych nie miałam, takie normalne jak przy @.
A Ciebie coś niepokoi? Coś się dzieje?

Do góry