reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Misia, a urlop? Nie masz, czy Ci nie dadzą?

Ja dziś zakupiłam testy owulacyjne, w przyszłym miesiącu skorzystam...w ogóle to wszystko jest takie "śmieszne" ... niedawno pisałam i miałam nadzieję, że będzie co będzie i zobaczymy... tymczasem jestem nakręcona jak jakiś bączek, a wiem, że nie jest to dobra opcja... :sad:

Ostatnia edycja:
reklama
MashaFre ogólnie urlop wykorzystałam na poczatku lipca. Ale kiedys pisałam że przełożona poszła mi na rękę i podarła mój wniosek i zmieniła go tak że niby przed pójściem na L4 byłam tylko 3 dni na urlopie żeby pracodawca wypłacił mi później pieniążki za "niby" niewykorzystany urlop. To było tak miedzy Nami, nikt więcej o tym nie wiedział. Zreszta co...........miałabym teraz wrócić do pracy na dosłownie 2 dni? Czyli 4 i 5 września (czwartek i piątek) musiałabym być w pracy żeby 8 września (poniedziałek) znowu iść na L4.
Mam nadzieję ze jakis lekarz zgodzi sie na wystawienie tego zwolnienia :baffled:

Dziewczyny czy Wy również odczuwacie czasami ból jajnika? Mnie dzis boli prawy jajnik jak na owulacje:confused:

Misia, oby się udało :) mam nadzieję, że znajdziesz lekarza, który wypisze Ci zwolnienie... u nas za kasę można dostać, jakieś 50 zł i wypisze - może i u Ciebie? Chociaż kurde za takie coś się płacić nie powinno, to się należy!

Ona, nadal zaciskam kciuki :)

reklama
Do góry