Malgoniu serdecznie Cię w takim razie przepraszam z tym ovufriend - prawda jest taka że nawet sie nie orientowałam kto co i jak, jakoś mi ovu nie przypadło do gustu....Ale teraz wróciłam na enpr -odezwij się teraz do mnie
Ja brałam: acard, femibion 1x1, wit. b6 2x1, b12 1x1, d 1x1, folik 15mg (teraz 5mg), duphaston 3 x1, luteinę 3x2 (teraz 2x2), fraxiparinę 0,4 (teraz 0,3), encorton 10mg 1x1. Nie martw się lekami
Super betka, a który to dzień po owu??
Kobietka śmieszne ale Malina nie ma USG w gabinecie
(masakra za tyle pieniędzy żeby nie zainwestować w sprzęt), Prenatalne (USG + Pappa) robię w Gamecie na NFZ u dr Kozaczewskiego (ma bardzo dobre opinie w necie).
Alza ja właśnie bedę robić test podwójny jak napisałam wyżej.
Edytko, Karolu o moim mężu nawet nie chce mi sie pisać żeby sie nie denerwować. Przeraża mnie to że musi ze mną jechać do Łodzi bo ktoś musi mnie zawieźć i przywieźć ale tak szczerze wolałabym żeby go nie było. Na USG też wolę bym sama ale nie wiem czy się nie wepcha (z drugiej strony w to wątpię).
A ja dzisiaj robiłam znowu badania bo 14.04 jadę na wizytę no i od razu pomyślałam że zrobię to
AFP które zleciła mi ginka z Kielc (wizytę u niej mam 22.04 ale idę do szpitala i stwierdziłam że nie wiem czy zdążę) i wyszło nie wiadomo jakie bo normy dla ciężarnych zaczynają się od 14tc a ja mam 12tc. I w sumie najpierw dostałam małego zawału jak okazało sie że jest za małe a później po lekturze stwierdziłam że za wcześnie zrobiłam. I muszę powtórzyć za 2 tygodnie w dzień wizyty. No ale ziarno strachu znowu zostało zasiane i zaczynam sobie wkręcać lekko różne dziwne rzeczy