Witam nowe Aniołkowe mamusie!!! Dla Aniołków zapalam światełko!!!
Magda super beta
gratuluje
Loi ciesze się, że z Maluszkiem ok
a nie za często to usg? Mój gin jak byłam na ostatniej wizycie powiedział, że nawet nie będziemy słuchać serduszka Maluszka tylko zrobimy same usg bo miałam w ciągu miesiąca 4 usg i powiedział, że za dużo tego. Że nie ma niby badań potwierdzających szkodzliwość usg,ale też nie ma badań potwierdzających, że jest całkiem bezpieczne więc lepiej robić ich jak najmniej. W USA, Danii, Kanadzie, Anglii robi się tylko 3 usg w ciągu ciąży bo wolą dmuchać na zimne.
Majra, Anii jakbym słyszała o swojej Ali. Malolat pyskuje, sprzeciwia się. Wszystko jest na nie. Mnie doprowadza to do szału, a jak jest M to już całkiem ma w nosie co się mówi.
Anii a jak sobie radzisz bez męża?
Juchu, Edytka witajcie w klubie. Też mam zamiar skończyć pisać w tym miesiącu prace, ale co z tego wyjdzie to niemam pojęcia. Bardzo bym chciała.
Juchu fajnie jakby się potwierdziło, że będzie dziewczynka. Miałabyś parkę.
Pleni mam nadzieje, że lekarz weźmie się za to stawianie macicy i da na to jakieś leki. Kciuki za wizytę!!!!!
Mamusia synka zdrówka dla synka. Ja łącze się z Nim w bólu alergii wiosennej. Mam to samo,ale w ciąży z Alą akurat nie miałam żadnych objawów, więc licze, że może i tym razem się uda chociaż jedną wiosne mieć spokojną bez łzawiących oczy, kataru i kichania.
Ja wczoraj i dzisiaj czuje się troche lepiej. Mam nadzieje, że to początek dobrego.
Zapowiada się wyjazdowy tydzień więc mam nadzieje, że szybko zleci i będzie już czwartek i wizyta u gina. Czekam na nią z utęsknienie.