reklama
mysiak
Fanka BB :)
kłaczku z całego serducha Cię przytulam... wiem ze ciężko, ze zadne słowa teraz nie pomogą tak naprawde....ale mimo wszytsko trzymam kciuki...za twoje decyzje, za dojscie do siebie...
Plenitude.. kciukaski zaciśnięte
Plenitude.. kciukaski zaciśnięte
Plenitude
Witaj nasz Cudzie :)
Dziewczyny jeszcze troszkę to potrwa, nadal odbijam się od telefonów.. za kwadrans tu, za pół godziny tam, tak więc jak zawsze to trwa a i tak nie wiem czy czegokolwiek się dziś dowiem, ale próbuję.
kłaczek, przytulam.. ja również uważam, że jesteś silna, to, że w takiej chwili tracisz wolę walki jest naturalną reakcją Twojego organizmu, ale wierzę, że dasz radę..
kłaczek, przytulam.. ja również uważam, że jesteś silna, to, że w takiej chwili tracisz wolę walki jest naturalną reakcją Twojego organizmu, ale wierzę, że dasz radę..
ile Ty już czekasz? jakieś 6 tygodni prawda?Dziewczyny jeszcze troszkę to potrwa, nadal odbijam się od telefonów.. za kwadrans tu, za pół godziny tam, tak więc jak zawsze to trwa a i tak nie wiem czy czegokolwiek się dziś dowiem, ale próbuję.
mam nadzieję, że dziś już będziesz to miała za sobą!! czekam z Tobą
neli78
Kłaczku bardzo bardzo mi przykro.. życie czasami jest do d.. :-( wiem co czujesz, ale wierzę że dasz radę, jesteś silna kobitka i Twoje wpisy są zawsze takie optymistyczne, dobrze że masz już synka, dla niego warto się nie załamywać. Przytulam Cię ciepło.
As głos oddany
As głos oddany
kłaczek: ....:-( nie wiem co ci napisać... przykro mi i przytulam...
pleni: uuuuuch...., bez serca ludzie tam pracują, bo wiedzą, że to "ta od amniopunkcji" a nikt nic nie wie jak dzwonisz. nawet czy wyniki przyszły. Bezduszny jest ten nasz system opieki... kciuki trzymam oczywiście&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
as: głos oddany. jak będziesz przypominać to codziennie kliknę, bo tak to skleroza...
pleni: uuuuuch...., bez serca ludzie tam pracują, bo wiedzą, że to "ta od amniopunkcji" a nikt nic nie wie jak dzwonisz. nawet czy wyniki przyszły. Bezduszny jest ten nasz system opieki... kciuki trzymam oczywiście&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
as: głos oddany. jak będziesz przypominać to codziennie kliknę, bo tak to skleroza...
OneMoreTime
Kłaczku, przytulam mocno… :-(
Pleni, MASAKRA !!!
Ja dzwoniłam wczoraj zapytać o wyniki genetyczne (robiłam 7 stycznia). Nie ma. Jeszcze nie wszystkie z grudnia wydali nawet…..
Katherine, bądź silna przez 3 pierwsze cykle od # może się troszkę namieszać, ale na pewno się wszystko ładnie ureguluje. Ja przed 2 pierwszymi @ po # też miałam dziwne plamienia. Głowa do góry
Anilek &&&&&&&&&&&&&&& żebyś szybciutko się reszty nieproszonych gości pozbyła
Ja dzisiaj mam wizytę u nowego Gina na NFZ. Chcę poprosić o zrobienie posiewów z pochwy i szyjki macicy, tym bardziej, że synek mojego J na szkarlatynę się rozchorował jak u nas był a to chyba paciorkowiec wywołuje….
Emka, Mysiak, oby tak dalej :-):-):-)
Podglądam Was regularnie kobietki i za wszystkie gorące kciuki trzymam
Pleni, MASAKRA !!!
Ja dzwoniłam wczoraj zapytać o wyniki genetyczne (robiłam 7 stycznia). Nie ma. Jeszcze nie wszystkie z grudnia wydali nawet…..
Katherine, bądź silna przez 3 pierwsze cykle od # może się troszkę namieszać, ale na pewno się wszystko ładnie ureguluje. Ja przed 2 pierwszymi @ po # też miałam dziwne plamienia. Głowa do góry
Anilek &&&&&&&&&&&&&&& żebyś szybciutko się reszty nieproszonych gości pozbyła
Ja dzisiaj mam wizytę u nowego Gina na NFZ. Chcę poprosić o zrobienie posiewów z pochwy i szyjki macicy, tym bardziej, że synek mojego J na szkarlatynę się rozchorował jak u nas był a to chyba paciorkowiec wywołuje….
Emka, Mysiak, oby tak dalej :-):-):-)
Podglądam Was regularnie kobietki i za wszystkie gorące kciuki trzymam
reklama
Plenitude
Witaj nasz Cudzie :)
znałabym wyniki już dzisiaj ale lekarz który mi pomógł, dr L. (mysiaku wiesz kto) dzwonił i nie zastał w labie w zakładzie genetyki żadnego lekarza, jednak załatwił przesłanie wyniku faxem do sekretariatu w naszym szpitalu i jutro będzie on na biurku ordynatora. w podobnych godzinach mam zadzwonić do swojego gina - dr P. w sprawie wyniku..
loi od usg genetycznego i pobrania krwi na test pappa to już 6 tygodni.
anilek wiesz, sama słyszę jak przekazują słuchawkę dalej i co mówią. wszyscy są mili ale często nie wiadomo co dalej jak już pod tym czy tamtym telefonem nic nie wiadomo..
loi od usg genetycznego i pobrania krwi na test pappa to już 6 tygodni.
anilek wiesz, sama słyszę jak przekazują słuchawkę dalej i co mówią. wszyscy są mili ale często nie wiadomo co dalej jak już pod tym czy tamtym telefonem nic nie wiadomo..