reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

emka01 czyli załapałaś się na takie same atrakcje jak ja... ja haftałam nawet po wodzie.... po wszystkim...ale odkryłam cole, pomogła... jest lepiej, od kilku dni nie mam mega mdłosci, ale za to znienacka mnie naciąga i haft murowany.. czasem nie dobiegam do łazienki....
teraz jest to 4-5 razy dziennie wczesniej było duzo częściej :)

reklama
mysiak ja też czasami ratuje się colą,ale przecież to mega niezdrowe dziadostwo...jakby nasi lekarze to wiedzieli to opierdal murowany:-D fajnie tak jeść,jeść ze świadomością,że i tak zaraz będzie haft:( Jestem tylko ciekawa do kiedy nas to potrzyma...

emka01, mi lekarz pozwolił szklanke na czczo wypic, ale ja wypijam szklanke rano i szklanke wieczorem... mowiłam doktorkowi, ze rzygam doslownie wszytskim, ze jedynie cola mi pomaga a on mnie olał, zresztą dwóch mnie olało... wiec co mam zrobic?? dalej rzygać nawet krwia?? czy pic cole? kolezanka moja jak mnie odwiedziła to sie przestraszyła.. 3kg w 2 tyg schudłam, jestem przezroczysta na twarzy, gęba sie zapadła.. jedynie brzuch urósł... a ciuchy mi z dupska spadają... wchodze w spodnie w które sie nie miesciłam przed ciążą...

No kurde nie próbowałam jeszcze pic coli rano na pusty żołądek,ale jak pomaga to ok. U mnie jest tak,że jak wstaje to jakies pół godziny mam spokoju,dopiero póxniej zaczyna się jazda. Teraz dopiero zerknełam na Twój suwaczek,jesteś dużo do przodu;) pewnie niedługo będziesz już miała spokój:))))

Dziewczyny trzymajcie sie i nie dajcie pawikom;-)mnie narazie to omija ciekawa jestem jak bedzie dalej dzisiaj w poludnia mialam mdlosc ale przeszlo...mama mowila mi ze ona praktycznie nie miala zadnych objawow ciazowych:tak:moze to dziedziczne;-)

Elka moja mama w każdej ciąży czuła się super do samego końca,zero poronień,strat,problemów i komplikacji w ciązy. Nasze pokolenie jest już jakoś obciążone ... Jemy trutki i później rzygamy dalej niż widzimy:-D:-D:-D U mnie niestety geny,dziedziczność nic nie pomogły;(

Kurczaczki ja tu pilnie robię notatki na studiach, a Wy za to na Cpp ;) Próbuję Was nadrobić :-D

Mysiak zacznę od Ciebie! Jak się czujesz??
Izka przykro mi że @ przylazła... :wściekła/y:

Aniolkowa.mama
oby ta szyjka macicy była powodem Waszych starankowych niepowodzeń! Zyczę Ci jak najszybszego ujrzenia dwóch kreseczek!!

Majra o kurczę ale Twój suwaczek zasuwa!!! :szok: Jak się czujesz?

Prija0 na początku drugiej ciąży cały czas latałam do łazienki z sercem na ramieniu bo wydawało mi się że znów czuję krew... Straszne przeżycia... A to był śluz biały normalny zresztą w ciąży! Mam wrażenie żę Aniołkowym mamom początek ciąży to nie radość a katorga dosłownie :zawstydzona/y:

Kwiatuszek jak Wasze samopoczucie??

Emka współczuję wymiotów... Rzeczywiście jakoś szybko Ci się pojawiły wymioty...

Matita
ja wszystkie pamiątki po Aniołku mam schowane w pudełku: testy, zdjęcia usg, smoczek który daliśmy teściom żeby oznajmić że jestem w ciąży, Aniołka którego ulepiłam z masy solnej itp Nie chcę i nie umiem się tego pozbyć!

Bmp współczuję straty ;( Rozgość się tu u nas, znajdziesz tu ukojenie!! Osobiście czekałam do pierwszego okresu i w drugim cyklu zaczęliśmy się starać!

Anilek leż odpoczywaj i pisz do nas jak najczęściej! Zdrówka ;*

Enya
wierzę że Maluszek pokaże się na kolejnym usg!! Zasługujesz na to!!

Dulano nie pozostaje mi nic innego jak zaciskać mocno kciuki!!

Karola cudeńko masz w domciu :-D Oby jeszcze z brzusiem się poprawiło:-)

Kasia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

O cholerka...to faktycznie lekko nie miałaś. Ja tak cierpiałam w ciązy bliźniaczej,dopiero około 20tc zaczęło mi przechodzić,dlatego wiem jak to jest i nie chcę tego powtarzac...
Utulaj mocno Alę i trzymam kciuki,żeby skończyły się Wasze przeboje,żebyś mogła w pełni cieszyć się macierzyństwem i ,żeby Ala nie cierpiała.

nio lekarz mi mowil,ze takie wymioty,ze wymioty silne w ciazy swiadcza o tym,ze ciaza jest silna,ze prawidlowo sie rozwija.to byl w sumie jedyny taki objaw bardzo widoczny u mnie...a ja tobie zycze zeby bylo juz wszystko dobrze:tak: to zesmy sobie posłodziły. gatto ma racje z tym imbirem.ja nie probowałam,bo nie znosze.podobno jeszcze krakersy na czczo z rana pomagaja-mnie nie pomagały.

gatto jak twoj suwaczek grzeje...matko...:szok::szok::szok:.jak maz???? pewnie w siodmym niebie????

dziewczyny mnie tez na cole bardzo ciagnelo.czasem pilam i nic sie nie stało.

nio ja siedze przy komputerku,maz usypia mała:-).tak to pasuje.a tak na powaznie to mała wlasnie wciagneła 150ml na kolacje:szok:.intuicja matczyna ze zmiana smoczka była strzalem w dziesiatke. dobranoc kochane.

reklama
kasia za test &&&& (na pewno pozytywny :tak:)

ameritum biorę dłuższy weekend z kilkoma dniami urlopu ok 10 listopada (w okolicy owu) jednak na pewno nigdzie nie pojadę, ale odpocznę kilka dni od pracy.

Do góry