Enya kochana,spokojnie,nie wkrecaj nic sobie,nie zadreczaj sie,to do niczego dobrego nie prowadzi.Kreseczki wychodza rozne bo jak sama piszesz urzywasz roznych testow,o roznym natezeniu.Nie panikuj,najwazniejsze,ze te kreseczki sa.Zreszta test z popoludniowego sikanca nie bedzie pewnie taki jak z porannego.Zostaw te testy w spokoju,wlacz sobie fajny film badz wez dobra ksiazke skoro na dworze plucha i NIE MYSL O TYM WSZYSTKIM.Wiem,powiesz latwo mi mowic,ale tak trzeba!!!!!
Bedzie dobrze ,glowa do gory.Ja tez przerazliwie wsluchiwalam sie w swoj organizm i dopiero uwierzylam w swoja ciaze jak zaczal rosnac mi brzuch,czyli okolo 20 tygodnia.My juz tak mamy.Nie denerwuj sie,bo to teraz dla Ciebie nie jest dobre.A co ma byc we wtorek bo jakos mi ucieklo
Bedzie dobrze ,glowa do gory.Ja tez przerazliwie wsluchiwalam sie w swoj organizm i dopiero uwierzylam w swoja ciaze jak zaczal rosnac mi brzuch,czyli okolo 20 tygodnia.My juz tak mamy.Nie denerwuj sie,bo to teraz dla Ciebie nie jest dobre.A co ma byc we wtorek bo jakos mi ucieklo