nie wiem ile mm... jedyny rozmiar jaki widze,to 4,2cm,ale to chyba nie to....
Nie, to raczej nie to, bo ja mam nie całe 2mm. Może Ci go nie zmierzył, choć dziwne, bo powinien. Masz zdjęcie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie wiem ile mm... jedyny rozmiar jaki widze,to 4,2cm,ale to chyba nie to....
Magda ta moja koleżanka widzi, ze ludzie mają problemy z zajściem w ciąże i poronienia bo ja poroniłam,nasza druga przyjaciółka od ponad 3 lat nie może zajśc w ciąże. Wydawałoby się, że to mądra dojrzala dziewczyna, a tu takie zachowanie. ja to jestem rozczarowana jej zachowaniem i szkoda maluszka!
Prija, Anilekjak ja Wam zazdroszcze tych kropeczek caluski dla brzuszka:-)
Prija0 ja właśnie zakończyłam staranka w tym cyklu i teraz czekam czy jakiś efekt będzie z tego:-) moja kuzynka zaszła w ciąże miesiąc po mnie i teraz chwali się usg, rosnącym brzuszkiem, a ja łapie doła, że ja bym miała większy, ze moje dziecko byłoby już za półmetkiem itp Chce się cieszyć jej ciążą bo starali się prawie rok, ale jakoś ukłucie zazdrości jest i żalu, ze czemu ja nie mogę się cieszyć swoją ciążą. Dlatego szlak mnie trafia jak kobiety myślą lekkomyślnie i nie potrafią zadbać o ciąże. Ale ja Wam zazdroszcze tak pozytywnie ciąży, a nie zawistnie!!!