reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
nadzieja a sama przed ciążą nie dowiadywałaś się z jakiś źródeł jak Twoja choroba ma się do ciąży? Nie chcę Cię straszyć,ale jeśli nie weźmiesz sprawy w swoje ręce,nie zagadasz konkretnie z lekarzem lub go nie zmienisz to niestety nie wróżę Tobie pozytywnego finału kolejnej ciąży. Nie obraź się o to zdanie,bo nikomu nie życzę kolejnych strat,ale jesteś obciążona poważnym ryzykiem komplikacji w ciązy...co do lekarza to jak dla mnie jest to konował,zignorował tak ważny problem. Jestem w szoku,że tacy lekarze istnieją...

emka dziękuje Ci za szczerość. naprawdę. właśnie mi uświadomiłaś że muszę walczyć na własną rękę.naprawdę dziękuję. dowiadywałam się ale jak chyba każda z nas miałam nadzieję że mnie to nie dotyczy...:-( teraz już wiem że to jednak dotyczy też mnie ale chcę się starać dalej. mój aniołek uratował mi życie 8 października miałam wypadek samochodowy i jeśli maleństwu stałoby się coś wtedy to nie darowałabym sobie tego. wiem że jest małe prawdopodobieństwo ale może zna któraś z was dobrego lekarza w Olsztynie Działdowie bądź Mławie ??

nadzieja widzę,że los Cię ostatnio nie oszczędza...utrata aniołka,wypadek...walcz o siebie i powodzonka życzę :)
Zerknij na forum na wątki o miastach i lekarzach,moze tam znajdziesz pozytywne opinie i kogoś godnego polecenia.

Witam

Nadzieja witam,przykro,ze tu trafilas,dla Aniolka(*) a dla Ciebie duzo sily.Wiesz,zgadzam sie z Emka,dobry lekarz to polowa sukcesu,Twoj absolutnie nie powinien zignorowac choroby zakrzepowej,to powazna sprawa zwlaszcza w ciazy.Powinnas od poczatku przyjmowac leki,skoro tego nie dopilnowal to trudno go nazwac lekarzem,radze rozejrzec sie za kims dla kogo taka choroba nie bedzie czyms na co mozna przymknac oko.Pytasz co robic?Przede wszystkim musisz zyc,swiat nie zatrzymal sie i wciaz pedzi do przodu.Na poczatku to bardzo trudne,ja stracilam dzidzie w pazdzierniku,12 minal rok,i mimo tego,ze pod sercem nosze zdrowego chlopca to nigdy nie zapomnialam i nie zapomne o moim Aniolku.Powoli bol staje sie znosniejszy.Zycze duzo sily.

Agnieszkaala dzieki,moze niepotrzebnie panikuje,ale boje sie,to juz koncowka i humor nie dopisuje.Co do imienia to tak,juz wybrane,bedzie Alan:tak:

Anii tak jak pisalam wyzej,panikuje.Nie moge sobie znalezc miejsca,czuje sie ogolnie kiepsko,nie moge spac,nie moge sobie znalezc miejsca i to wszystko przez to.Jutro wizyta wiec moze na wszelki wypadek podpytam gina co z tymi bolami?Ty tez juz na finiszu.Alez to zlecialo.

Magda ja rowniez Ci po cichutku kibicuje i trzymam kciuki za dwie kreseczki.Zrob test rano jak @ nie przyjdzie.Ja zrobilam dzien po spodziewanej @,kreska byla blada,ale juz dobrze widoczna.Kciukasy kochana&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nisiao wiec moze to ciaza skoro jest bledziutka kreseczka:tak:Najwazniejsze,ze jest.Trzymam kciuki,licze na kolejny wysyp fasolinek,niedlugo kilka dziewczyn bedzie rodzic(min. ja:szok:)wiec przydalyby sie kolejne zaciazone,zebysmy mogly kibicowac i wspierac.

A ja jutro mam wizyte tak wiec prosze bardzo o kciuki,Wasze potrafia zdzialac cuda.Mam nadzieje,ze maly juz sie przekrecil.Oczywiscie wiadomosci na goraco zaraz po wizycie beda przekazane.
Buziaki dla wszystkich

agnieszkaala: no właśnie, a ja mierzyłam pod pachą... A, że się tak wyrażę, w otworach tempka chyba wyższa jest, co? Kciuki za staranka: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

kobietka: a może i do mnie wpadniesz? przydałoby się trochę ogarniecia w moim domciu...

nisiao: kurka siwa, no już mam tak dośc czekania i robienia sobie nadziei, że przestałam mierzyc tempkę i co 5 min wchodzic na CPP i enpr.pl ;-) czekam na niedzielę, ale jak nie wyjdą II, to następny termin czwartek- może bardziej wiarygodny będzie. Cycki nadal nic...

as76: no fajna ta Twoja księżniczka!

ameritum: a może żołnierzyki z wczoraj zadziałają?;-)

martussia: obyś miała rację, że fajnie byłoby gdyby mierzenie tempki już mnie nie interesowało. A co u Ciebie? Jak samopoczucie w tej jesiennej porze?

karola: mogą byc i wymioty-jakoś dam radę, chociaż w poprzednich ciążach nie wymiotowałam ani razu, no ale mam 2 chłopców....;-) Fajna ta Twoja niunia i duża już. I cieszę się, że z serduszkiem jednak ok. Mam ochotę powiedziec: a nie mówiłam??? Ale nie powiem.:-)

agnieszka 257: napisz coś więcej o sobie... też bałam się powrotu do pracy, a wróciłam po tygodniu- z konieczności, bo nie miałam w ogóle ochoty na spotkania i pracę,ale poszłam i zajęłam myśli czymś innym... Będzie dobrze. Najtrudniej wrócic, potem już leci...

nadzieja: Współczuję- w sumie w dosłownym słowa znaczeniu-jak każda z nas na tym forum...Zespół antyfosfolipidowy to badanie krwi, dwa tygodnie czekania.

madzia: no w końcu!!!!:-)

hona: &&&&&&&&&&&&&&& za prawidłowe fikołki bobaska.:-)

hona o jak fajnie mój synuś to Alan;-):-)może to dziwne ale mój Aluś też leżał pośladkowo i niestety się nie obrócił miałam cesarkę z M się śmieliśmy że mały już w brzuszku ma wszystko w czterech literach:-Dale za ciebie trzymam kciukasy oby sie obrócił &&&&&&& anilek w końcu się uda i będziemy mieć bobo,trzymam mocno za test oby były II kreseczki &&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
Angel no nam tez strasznie podoba sie to imie,jeszcze jak dzidzi nie bylo w planach to podobalo nam sie.Co do polozenia malego to troche sie boje,raz czuje czkawke gdzies pod zebrami ,raz na samym dole,sama nie wiem,czy juz sie obrocil czy tez nie.Chociaz czasami tak sie mocno kreci,ze az sprawia mi bol,takze mam nadzieje,ze na koniec jednak bedzie "na nietoperza":tak:

Do góry