reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

czarna, gratuluje! trzymam kciuki :)

moja szkoła, w ogólnym pojęciu, jest taka fajna, że wiem już, że będę płakać jak będę musiała odejść ;) :)

miłego wieczoru wszystkim :)

reklama
nisiao: to super! W takim razie czekamy na 4 kreski! ;-) Ja się nie mogę doczekac, bo jakoś tak pozytywnie nastawiona jestem. Boję się rozczarowania, ale nie mogę doczekac się kiedy ta niedziela... Już sprawdzałam ile beta kosztuje, ale chyba dam sobie spokój, bo mam do zrobienia jeszcze inne wyniki, więc nie będę szalec. test za niecałą dychę kupię i już. Trza się czymś zając do tego czasu,a le to nie takie łatwe, bo cały czas się czymś zajmuję, a i tak myślę i obserwuję swój organizm... :baffled:

od wczoraj zaczęłam mierzyc tempkę. powiedzcie, że to bez sensu... za połową cyklu. liczyłam,że jakiś wzrost temperatury zaobserwuję, a tu wczoraj 36,3 dziś 36,1... Po co to mierzę?:-(

A mój straszy syn wczoraj powiedział, że bardzo chciałby miec jeszcze brata lub siostrę... I zapytał wprost czy się staramy... :blink: Tak nam się czasem wydaje, że dzieci nic nie wiedzą o tym co u nas się dzieje, a tu proszę...

Ostatnia edycja:
Cześć;-)
Bett a u mnie jak u mnie... W tamten weekend miałam zjazd na uczelni i mała się troszkę buntowała, kopała jak oszalała i brzuch się mi stawiał. W niedziele było już lepiej. Śmiałam się z M że jeszcze sie nie urodziła, a już szkołę znienawidzi:-D. Wczoraj wybrałam się na badania. Musiałam zrobić TSH i FT4 i troszkę zmarzłam. Zjadłam czosnek, wypiłam herbatę z sokiem malinowym i na pół minuty moczyłam nogi w wodzie z solą. I się zaczęło. Przeczytałam na necie że nie wolno moczyć nóg. Woda co prawda nie była gorąca. ale już zaczęłam sobie wkręcać....
Pozdrawiam Wszystkie gorąco:tak:

reklama
Kurcze Kobitki trochę się denerwuję. dziś nie miałam samochodu bo mąż wziął i musiałam Lilę zaprowadzić na pieszo do przedszkola a trochę jest daleko, potem powrót. jak wróciłam to zauważyłam lekkie plamienie...ledwo lazłam, brzuch jakiś dziwny ale wiecie, czego się nie robi dla dziecka...ona tak chciała isć. teraz leżę.zobaczę jak sytuacja się rozwinie. na razie boli mnie brzuch:-(

Do góry