enya już podziałałam

, mąż wyeksploatowany zbiera siły na następny cykl hihi
bett on pękł po pregnylu ale nie wiem kiedy, to mogło być godzinę po usg lub następnego dnia, po pregnylu pękają różnie, jeszcze tego samego dnia, ale najczęściej po ok 36h od podania dlatego jak już sprawdzają czy owu była to 2 dni po podaniu. nic już nie wiem i nie rozumiem, co miesiąc leki biorę tak samo, a co cykl różna jest prędkość wzrostu pęcherzyków, pękają lub nie, słowo daję głupieję przy moim organizmie..

dzięki za fliudki, wzięłam troszkę żeby dla wszystkich staraczków wystarczyło :-)
a Ty kochana się nie stresuj

, będzie wszystko dobrze, zobaczysz, to już końcóweczka i niedługo będziesz tulić swoje maleństwo, spokoju i zdrowia życzę Tobie i maleństwu :-)
aga borelioza.. kurczę, to paskudna choroba, mam nadzieję, że jeszcze coś da się zrobić, może to błąd w labie, mam to paskudztwo w najbliższej rodzinie i widzę na żywo co potrafi zrobić z ludzkim zdrowiem, nie słuchaj lekarzy jeśli badania pozostaną pozytywne, że to niegroźne, że jak nie ma objawów to po co leczyć, itd, itp. osoba z mojej rodziny sama sugerowała, ze ma tą chorobę a lekarze się śmiali, że to, że ugryzł ją kleszcz i ma rumień to niewiele znaczy.. gdy zrobiła na własną rękę badanie bo nie dostała od lekarza i poszła z mega dodatnim wynikiem ( borelioza zaawansowana ok 5-8 lat) to pani doktor nabrała wody w usta i ni słowa już nie pisnęła o wymyślaniu sobie chorób.. Nikt z lekarzy nie słuchał o złym samopoczuciu, ciągłym zmęczeniu, objawach grypopdobnych przez kilka lat, reumatycznych bólach stawów i kości, kłopotach z pamięcią, sugerowali psychiatrę.. Rób co możesz żeby to zaleczyć w razie potwierdzenia choroby..