Dzieki kobietko! To calkiem nowy suwaczek jest. A Chinczykom mam ochote umilic czas jaki im jeszcze z nami zostal. Bo ja zla kobieta jestem.;-) Za moje poczucie bezpieczenstwa, za lek przed wyjsciem z domu, za nocne koszmary, za nerwowke jaka mi zorganizowali, za inspektorow z councilu lazacych mi po domu w poszukiwaniu wyimaginowanego smrodu, za policje wzywana z powodu rzekomo rozpylanego przez nas gazu, za "je...a polska suke", za "je..o polskiego bachora" pod adresem mojego dziecka, za "to dziecko nie zyje", za wszystkie te wyzwiska od cpunow, pijakow, bandytow, dziwek wrzeszczane na cala ulice, za nocne dobijanie sie do drzwi...
Widzisz, w Polsce dalabym gnojowi w ryj tylko raz i z jego natura to by wystarczylo bo to tchorz. Tu nie moge - w UK gdyby mi "puscily nerwy", dostalabym 3-6 miesiecy paki. Nie moge, ale niech on tylko jeszcze pysknie... Mam zamiar go udupic "w jedwabnych rekawiczkach".
Widzisz, w Polsce dalabym gnojowi w ryj tylko raz i z jego natura to by wystarczylo bo to tchorz. Tu nie moge - w UK gdyby mi "puscily nerwy", dostalabym 3-6 miesiecy paki. Nie moge, ale niech on tylko jeszcze pysknie... Mam zamiar go udupic "w jedwabnych rekawiczkach".