reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Lenka zle zrozumialas naszeintencje, nie chodzi nam o to, ze smecisz... bron Boze... probujemy Ci tylko jakos nieudolnie pomoc ;-) chlopaki sa rozkoszne i zaloze sie, ze maja mase "ciekawych" pomyslow :-D moj wrocil z wycieczki i oznajmil mamie, ze dla jednej dziewczyny z klasy byl mily... no i tak wlasnie dumna i blada mamusia poleciala z Mlodym na meskie zakupy... jeszcze trzeba go w gumki zaopatrzyc, bo kto wie jak oni tak beda milsi dla siebie to ja babcia nie mam zamiaru byc jeszcze ;-) najpierw chce byc ponownie mama :-D

Witam,

IZW dużo zdrowia i spokoju :tak: trzymam za Ciebie kciuki &&&&&

Lenka niestety czasem nie możemy liczyć na zrozumienie w naszym otoczeniu, czasem partner nie rozumie lub się boi zachowując się jak słoń w składzie porcelany, a jeszcze gorzej gdy inna kobieta nie potrafi wykrzesać z siebie odrobiny chociażby empatii i ze zrozumieniem pomilczeć chwilę jeśli nie ma nic sensownego do powiedzenia.. Ehh przytulam Cię, będzie dobrze :tak: masz ślicznych synków, ja nie mam jeszcze dzieci i nie wiem jak to jest gdy dziecko mówi "mamo" i to nie ma znaczenia jak bardzo bym chciała mieć bo i tak nadal nie mam :-(. masz kogo kochać i dla kogo się uśmiechać.

Ostatnia edycja:
Plenitude będziesz mamusią , zobaczysz, że się uda. Jeszcze będzie tak że chwilami będziesz miała dosyć:-D.

Myszka babcią ? O ja cię pitolę. Ty tu najpierw młodą mamusią zostaniesz . A tak na poważnie to myslisz, że w tym wieku już coś sie może dziac.? Ja poproszę instrukcję obsługi dla nastolatków, bo jak sobie pomyślę co będzie za lat 10 to:confused::szok::errr:

plenitude- no proszę o więcej optymizmu, toż dopiero owu była a testować masz jakoś 27 czerwca??? mówią że wiara góry przenosi i cuda czyni

lenka- tak sobie popatrzyłam na tych twoich chłopaków, i sobie myśle że ja też mogłabym mieć chłopaka, bo do tej pory to ja myślałam tylko o dziewczynce:zawstydzona/y::zawstydzona/y:, mój problem polega na tym, że chłopaka możemy zrobić dzisiaj a jedziemy na wesele, nosz jak nie urok to s*****a

myszka- nie szalej, on ma dopiero 14 lat, a poza tym jak będzie potrzebował to sam sobie kupi:-D:-D:-D

heja kochane;-)lenka chłopcy rewelacyjni no lepiej pobieraj nauki jak szybko nie zostac babcia:-Dbo dziewczyny beda sie pchały drzwiami i oknami:-D:-D:-Dplenitude kochana bedziesz tulic szkrabka wszystko na dobrej drodze,zycze z calego serca II kreseczek i wtedy bedziemy wszystkie swietować wraz z Tobą buziaki :*:*:*:*:tak:myszka no ja nie moge ty juz sie szykujesz na babcie:szok::-Dnie boj sie faceci teraz kumaci sa w tych sprawach,nawet bardziej rozsądni od dziewczyn,z przypadkowa nie da się w maliny:-);-)majra a coz to za problem szybko do wyrka albo razem pod prysznic troszke przyjemnosci,potem przygotowania i na wesele:tak:

Ostatnia edycja:
majra zawsze jest wyjście z sytuacji a może kuchnia na blacie to nie popsujesz fryzurki:-D:tak:kombinuj a z takiej szybkiej ekscytacji mogą wyjść cuda;-)

Basia, a jak zmajstrujecie chlopaka to bedzie reklamacje skladal?:-D
Myszka, zaczyna sie... Trzeba bedzie z chlopakiem porzadnie pogadac, zeby wiedzial ze nie robi sie dzieci "na wynos".;-)
Lenka, fajnych masz chlopakow! A co do seksu nastolatkow, to zaczynaja coraz wczesniej niestety i warto wczesniej z dzieckiem pogadac. W UK najmlodszy tatus ma... 12 lat.:szok: Nie bardzo sobie to wyobrazam szczerze mowiac.

U nas dostawa zabawek byla - taki masowy zakup grzechotek i tym podobnych, wiec mlody zeza dostaje. Ciaza uprzejmie sie nie manifestuje, mam tzw. spokoj. Jutro zasuwamy na basen, bedziemy z dziada robic stworzenie ziemno-wodne. Poki co na pol gwizdka bo zeby go moczyc dluzej, musze kupic neopren - woda jest chlodna.

reklama
lenka rozumiem...pisz tutaj o swoich smutkach.komu masz sie wyzalic jak nie nam??? ale masz fajnych blondaskow:-) ale za to jacy duzi...fajnie o widze,ze lubia banki tez je lubilam... basia sz no to ja widze,ze maz warunki stawia:-D pwiem wam,ze ja wczesniej nie wiedzialam,ze mozna tak jakby wlasnie zaplanowac plec dziecka.nie wiedzialam o tym,ze kochanie przed czy w owu rozni sie czyms...a tu prosze...myszka:-D:-D w gumki????? no to jeszcze chyba musisz odbyc z nim "meska" rozmowe i oznajmic,ze najpierw ty pozniej on,ale mysle,ze jak bys tak mu naprawde kupila gumki i dala to tak jak bys wydala przyzwolenie na seks....w tym wieku...:-D majra a na weselu sie nie da:-p ????

Do góry