reklama
myszka2829
Fanka BB :)
Lenka zle zrozumialas naszeintencje, nie chodzi nam o to, ze smecisz... bron Boze... probujemy Ci tylko jakos nieudolnie pomoc ;-) chlopaki sa rozkoszne i zaloze sie, ze maja mase "ciekawych" pomyslow moj wrocil z wycieczki i oznajmil mamie, ze dla jednej dziewczyny z klasy byl mily... no i tak wlasnie dumna i blada mamusia poleciala z Mlodym na meskie zakupy... jeszcze trzeba go w gumki zaopatrzyc, bo kto wie jak oni tak beda milsi dla siebie to ja babcia nie mam zamiaru byc jeszcze ;-) najpierw chce byc ponownie mama
Plenitude
Witaj nasz Cudzie :)
Witam,
IZW dużo zdrowia i spokoju trzymam za Ciebie kciuki &&&&&
Lenka niestety czasem nie możemy liczyć na zrozumienie w naszym otoczeniu, czasem partner nie rozumie lub się boi zachowując się jak słoń w składzie porcelany, a jeszcze gorzej gdy inna kobieta nie potrafi wykrzesać z siebie odrobiny chociażby empatii i ze zrozumieniem pomilczeć chwilę jeśli nie ma nic sensownego do powiedzenia.. Ehh przytulam Cię, będzie dobrze masz ślicznych synków, ja nie mam jeszcze dzieci i nie wiem jak to jest gdy dziecko mówi "mamo" i to nie ma znaczenia jak bardzo bym chciała mieć bo i tak nadal nie mam :-(. masz kogo kochać i dla kogo się uśmiechać.
IZW dużo zdrowia i spokoju trzymam za Ciebie kciuki &&&&&
Lenka niestety czasem nie możemy liczyć na zrozumienie w naszym otoczeniu, czasem partner nie rozumie lub się boi zachowując się jak słoń w składzie porcelany, a jeszcze gorzej gdy inna kobieta nie potrafi wykrzesać z siebie odrobiny chociażby empatii i ze zrozumieniem pomilczeć chwilę jeśli nie ma nic sensownego do powiedzenia.. Ehh przytulam Cię, będzie dobrze masz ślicznych synków, ja nie mam jeszcze dzieci i nie wiem jak to jest gdy dziecko mówi "mamo" i to nie ma znaczenia jak bardzo bym chciała mieć bo i tak nadal nie mam :-(. masz kogo kochać i dla kogo się uśmiechać.
Ostatnia edycja:
lenka21*
2+3 = MY
Plenitude będziesz mamusią , zobaczysz, że się uda. Jeszcze będzie tak że chwilami będziesz miała dosyć.
Myszka babcią ? O ja cię pitolę. Ty tu najpierw młodą mamusią zostaniesz . A tak na poważnie to myslisz, że w tym wieku już coś sie może dziac.? Ja poproszę instrukcję obsługi dla nastolatków, bo jak sobie pomyślę co będzie za lat 10 to
Myszka babcią ? O ja cię pitolę. Ty tu najpierw młodą mamusią zostaniesz . A tak na poważnie to myslisz, że w tym wieku już coś sie może dziac.? Ja poproszę instrukcję obsługi dla nastolatków, bo jak sobie pomyślę co będzie za lat 10 to
majra
plenitude- no proszę o więcej optymizmu, toż dopiero owu była a testować masz jakoś 27 czerwca??? mówią że wiara góry przenosi i cuda czyni
lenka- tak sobie popatrzyłam na tych twoich chłopaków, i sobie myśle że ja też mogłabym mieć chłopaka, bo do tej pory to ja myślałam tylko o dziewczynce, mój problem polega na tym, że chłopaka możemy zrobić dzisiaj a jedziemy na wesele, nosz jak nie urok to s*****a
myszka- nie szalej, on ma dopiero 14 lat, a poza tym jak będzie potrzebował to sam sobie kupi
lenka- tak sobie popatrzyłam na tych twoich chłopaków, i sobie myśle że ja też mogłabym mieć chłopaka, bo do tej pory to ja myślałam tylko o dziewczynce, mój problem polega na tym, że chłopaka możemy zrobić dzisiaj a jedziemy na wesele, nosz jak nie urok to s*****a
myszka- nie szalej, on ma dopiero 14 lat, a poza tym jak będzie potrzebował to sam sobie kupi
angel_
rośnij skarbie .... :)
heja kochane;-)lenka chłopcy rewelacyjni no lepiej pobieraj nauki jak szybko nie zostac babciabo dziewczyny beda sie pchały drzwiami i oknamiplenitude kochana bedziesz tulic szkrabka wszystko na dobrej drodze,zycze z calego serca II kreseczek i wtedy bedziemy wszystkie swietować wraz z Tobą buziaki :*:*:*:*myszka no ja nie moge ty juz sie szykujesz na babcienie boj sie faceci teraz kumaci sa w tych sprawach,nawet bardziej rozsądni od dziewczyn,z przypadkowa nie da się w maliny:-);-)majra a coz to za problem szybko do wyrka albo razem pod prysznic troszke przyjemnosci,potem przygotowania i na wesele
Ostatnia edycja:
majra
angel- bez szans ja m przyjedzie z pracy to ja już po fryzjerze- nie dam sobie włosków popsuć
Basia, a jak zmajstrujecie chlopaka to bedzie reklamacje skladal?
Myszka, zaczyna sie... Trzeba bedzie z chlopakiem porzadnie pogadac, zeby wiedzial ze nie robi sie dzieci "na wynos".;-)
Lenka, fajnych masz chlopakow! A co do seksu nastolatkow, to zaczynaja coraz wczesniej niestety i warto wczesniej z dzieckiem pogadac. W UK najmlodszy tatus ma... 12 lat. Nie bardzo sobie to wyobrazam szczerze mowiac.
U nas dostawa zabawek byla - taki masowy zakup grzechotek i tym podobnych, wiec mlody zeza dostaje. Ciaza uprzejmie sie nie manifestuje, mam tzw. spokoj. Jutro zasuwamy na basen, bedziemy z dziada robic stworzenie ziemno-wodne. Poki co na pol gwizdka bo zeby go moczyc dluzej, musze kupic neopren - woda jest chlodna.
Myszka, zaczyna sie... Trzeba bedzie z chlopakiem porzadnie pogadac, zeby wiedzial ze nie robi sie dzieci "na wynos".;-)
Lenka, fajnych masz chlopakow! A co do seksu nastolatkow, to zaczynaja coraz wczesniej niestety i warto wczesniej z dzieckiem pogadac. W UK najmlodszy tatus ma... 12 lat. Nie bardzo sobie to wyobrazam szczerze mowiac.
U nas dostawa zabawek byla - taki masowy zakup grzechotek i tym podobnych, wiec mlody zeza dostaje. Ciaza uprzejmie sie nie manifestuje, mam tzw. spokoj. Jutro zasuwamy na basen, bedziemy z dziada robic stworzenie ziemno-wodne. Poki co na pol gwizdka bo zeby go moczyc dluzej, musze kupic neopren - woda jest chlodna.
reklama
karola1388
Poprostu żyj...
lenka rozumiem...pisz tutaj o swoich smutkach.komu masz sie wyzalic jak nie nam??? ale masz fajnych blondaskow:-) ale za to jacy duzi...fajnie o widze,ze lubia banki tez je lubilam... basia sz no to ja widze,ze maz warunki stawia pwiem wam,ze ja wczesniej nie wiedzialam,ze mozna tak jakby wlasnie zaplanowac plec dziecka.nie wiedzialam o tym,ze kochanie przed czy w owu rozni sie czyms...a tu prosze...myszka w gumki????? no to jeszcze chyba musisz odbyc z nim "meska" rozmowe i oznajmic,ze najpierw ty pozniej on,ale mysle,ze jak bys tak mu naprawde kupila gumki i dala to tak jak bys wydala przyzwolenie na seks....w tym wieku... majra a na weselu sie nie da ????