reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

kobietko nieziemska jesteś:-D:-Dja w piżamce,ale muszę zacząć bez niej,zawsze to jakies 10 deko mniej będzie:-Dbo że po sikaniu to rozumie się samo przez się:-D
kłaczku widzę że piekielnica się w tobie budzi...:-)pomysł z Teklą iście szatański:evil:,ale w sumie to się durniowi należy.

reklama
Kłaczek no ja zawsze zastanawiałam się o co chodzi z tymi skrzypcami, a teraz rozjaśniłaś mi umysł ;) Jeśli ma to Ci pomoc w uzyskaniu satysfakcji to piłuj do ciszy nocnej ;) Tylko Karolka gdzieś eksmituj żeby go nie budzić :-D

Kłaczku - to ja chyba będę robiła tak jak Ty bo ja się ważę raz na tydzień .
u mnie już oboje po obiadku i będziemy się lenić , także będę pomału uciekała dziewczynki

Witam Kochane
Zjola super wiesci oczywiscie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zacisniete:tak:
Bett &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte musi byc dobrze nie ma innego wyjscia:tak:

Dziewczyny za reszte BBumek rowniez sciskam mocno &&&&&&&&& dziekuje ze jestescie bez Was nie dalabym rady:no:

karola no i co ci przyjdzie z tego zawału?;-):-D
kobietko waga może się zmienić nawet w ciągu dnia,ja zawsze rano ważę mniej:-(

jak przezyje to dostane odszkodowanie:-D:-D:-D

martusia 1 cykl to wiesz strzeli jak z bicza...bedzie dobrze.a szyjka narazie jest grzeczna.w sobote na usg miala 33mm...kłaczek nooo wreszcie cos sie ruszyło.haaa chciala bym widziec jego mine jak to czytal-pod warunkiem,ze wogole zrozumial:cool::-D bo to cimny narod jest:-) kobietka22,a cyce zdejmujesz:laugh2::laugh2:??? bo one tez swoje waza.

ja juz sie pozegnam na dzis poogladamy z mezusiem jakis horrorek:-D ja to sie pewnie uspie i taki bedzie finał:tak: buziaczki kochane moje i do juterka

ps.kłaczek a piluj ile wlezie juz bardziej zółtej skory i skosnych oczu miec nie moga:-D:-D

W końcu koniec dnia , chyba będzie lało bo Antka tak nosi że za chwilę nie wytrzyma . Na szczęście juz umyci oglądają dobranockę uff.
Wczoraj wieczorem przypomniałam sobie o bardzo ważnej rzeczy, a mianowicie że ja przecież cały czas noszę w torebce test ciążowy, mojej małej kruszynki mojej Lenki. Jest chociaż jedna pamiątka jest znak że była w moim brzuchu, jest dowód , dwie fioletowe kreseczki. Dla mnie to takie ważne. Włożyłąm do albumu , obok zdjęć roześmianych synków jest test ciązowy . udaje mi się ni myśleć ze byłam w ciązy, a co by było gdyby, próbuję myśleć jedynie o moim aniołku nie jak o straconej ciązy tylko o dziecku. Moja teściowa nie poznała swoich wnuków , ale teraz ma tam wnuczkę tak myślę, i ona nie jest sama i moje dziecko nie jest same. Ta myśl mnie uspokaja. Nie wiem jak będzie jutro , jaka wiara jutro będzie moja ale idę na przód.Moż eniedługo też będę prosoć o kciuki przy testowaniu.
Dobrej nocy
Nie wiem co bym bez Was zrobiła

Anty, martussia, ja naprawde spokojny czlwiek jestem i naprawde nie bywam msciwa, a przynajmniej zwyklam sprawy zalatwiac wprost - tu sie nie da. W PL, facet dostalby w ryj i wiecej by sie do mnie nie odezwal bo to cholerny tchorz, a gdyby sie poskarzyl wladzy, to pewnie nie ponioslabym konsekwencji bo bluzgal na nas naprawde grubo i kazdego by ponioslo. Tutaj grozi mi za to 3-6 miechow, wiec sobie nie pozwole - dziecko mam. Historia miedzy nami a Chinczykami ma poltora roku, wczesniej Chinczyk mial sentyment do mieszkajacego tu Tomka i na przyklad wybijal mu okna, a potem tlumaczyl policji ze Tomek za nim po jego domu chodzi.:szok: U nas zaczelo sie od naslania inspekcji z councilu bo rzekomo u nas smierdzi moczem. Jak inspektor nic nie "wyweszyl", to zaczelo sie ladowanie piesciami w nasze drzwi i darcie ryja, najczesciej w srodku nocy. Czyt. polnoc i dalej. Walenie w drzwi, darcie mordy ze smrod, ze my jestesmy gnoje, cpuny, pijaki itd. Zaczelismy wzywac policje na takie akcje. Finalnie gnoj o 3 nad ranem stlukl nam drzwi mlotkiem, uszkodzil zarowno skrzydlo jak i "dziure na poczte" - zaliczyl z urzedu sprawe w sadzie i dostal nakaz wyplacenia 50 funtow naszemu landlordowi. Historie z atakiem kiedy wychodzilismy z domu, kiedy zwyzywal nas znow od cpunow, pijakow (powtarza sie) i powiedzial ze zadzwoni po policje bo trzymamy w domu martwe dziecko, juz opisywalam - przeciez gdybym Rajmunda nie przytrzymala, to by go z drzwiami do jego domu wstawil - teraz znow mnie na ulicy zbluzgal.. Gdzies po drodze mielismy wizyte policji (wizyt inspektorow z councilu nie policze) bo ktores z nich zadzwonilo na policje, ze my rozpylamy co 2h jakis gaz, od ktorego strasznie szczypia ich oczy. Musial gnoj widziec jak Rajmund wnosil do domu butle z dwutlenkiem wegla,uzywanego do spawania. Ile mozna? Zeby bylo smiesznie, gnoj ma (mial, juz mu kazali to poprawic) kamerke nad swoimi drzwiami, centralnie ustawiona na nasze drzwi wejsciowe i jakos tak sie skladalo, ze jazdy z dobijaniem sie do drzwi urzadzal zawsze kiedy bylam w domu sama. Cholera, mialam w ciazy takie "urozmaicenie" ze jak tylko mam mozliwosc to z rozkosza sie odegram.
Kobietka, raz na tydzien to nie ma sensu bo jak rzadziej sie wazysz to widzisz efekty i masz lepsza motywacje.
Karola, cos skumal bo widze ze kamera juz jest odwrocona.:-D

Karolka bede chronic przed dzwiekami skrzypiec, przynajmniej poki mi jakotaka wprawa nie wroci. Ma chlopak sluch z tego co widze, przynajmniej bardzo lubi muzyke i reaguje na nia, wiec nie chce skazic jego swiezego umyslu jakimis dodekafonicznymi gamami - na razie slucha gitary, orkiestr, chorow i oper z nagran, albo ja mu tam cos spiewam i lepiej zeby zostal przy zdrowych wzorcach.:-D
Lenka, tez mam po swoim aniolku test i pierwsze zdjecie USG - na nim tylko ziarenko widac, jak to na samym poczatku... Tylko tyle i az tyle - mam swiadectwo ze zyl, ze przez chwile byl z nami... w kopercie na dnie szuflady. Czasem tam zagladam, ale to smutne chwile. Czasem, kiedy patrze na Karola, mysle ze to malenstwo bylo by o rok starsze niz on - pewnie juz tuptalo by po domu, rozrabialo... Ech... Nie odwrocimy czasu.

Ostatnia edycja:
Karlocia to lez uczciwie:) pewnie,ze w domu lepiej niz w szpitalu,no ba!!!Lez a jak Ci sie znudzi to sobie polez dla odmiany:D
Moze ja tez niedlugo dolacze do lezacych,kto wie,im dalej w las...tym ciemniej...
Okej,
Wrocialam z pomiarów.Ginka sama z ulga odetchnela.To co dziecko mialo 2 tyg temu to byl jakis naczyniak,ma szczescie sie wchlonal,mowi,ze mialam szczescie (ja?) bo tylko w 1% przypadkow to cholersto sie wchlania!!!
Kosci nosowe sa,NT w normie.Dziecko ma juz 7cm:) Mozliwe,ze dziewczynka bedzie,bo nic miedzy nozkami nie bylo:)
Ale dziewczynke trudno potwierdzic,z chlopcem latwiej.
Najwazniejsze,ze jest okej.
Dzieki za pozytwna energie,ktora do mnie plynie z tego forum po nad 1.5 roku:))

reklama
AniołkowaMamo i co?warto się było zamartwiać?Wiem,wiem łatwo radzić komuś,nie?:-)TAk się cieszę twoim szczęściem...
kłaczku myślę,że w tej sytuacji to nawet anioł by stracił cierpliwość.Podziwiam was,że tak długo wytrzymaliście i nie wysłali gnojka z powrotem do Chin kopniakiem w żółtą chudą d....

Do góry