poroniona84
Fanka BB :)
Odezwę się jeszcze i ja póki czas :-) Przyznaję się bez bicia, że cpp nie czytałam od kilku miesięcy żeby ograniczyć liczbę stresów
... Nadrobiłam tylko ostatnie kilka dni. Przytulam ciepło nowe aniołkowe mamy, gratuluję niedawno zafasolkowanym i trzymam kciuki za staraczki :-)
Emy piękna podróż Cię czeka, mam nadzieję, że przyniesie Ci ukojenie, a Twoje prośby zostaną wysłuchane w całości i zostaniesz wynagrodzona za swoją postawę.
Lady MK ja oczywiście "kumpelki z trójkąta" nie zapomniałam ;-) Trzymałam kciuki żeby wieści od Ciebie były tylko megapozytywne... A tu kurcze znowu okazuje się, że los doświadcza Cię znów boleśnie :-(Przytulam mocno i życzę dużo nadziei i wiary w to że i dla Was zaświeci słońce i utulicie swoje wyczekiwane maleństwo
U nas zostały jakieś 2 tygodnie do rozwiązania
Zleciało błyskawicznie, ciąża objawowo przebiegała idealnie- każdej z was mogę takiej życzyć: zero mdłości, plamień, dziwnych skurczy, diet cukrzycowych, nakazów leżenia... Oczywiście psychicznie beztrosko nie było, tłumaczyć nie muszę bo każda z was wie o co chodzi ;-)Narazie jeszcze nie odważyłam się cieszyć z maluszka- zacznę jak urodzę go całego i zdrowego, teraz nie zapeszam 
Nie wiem czy to czytałyście, mnie zmroziło
Nie ma płodzika! Mam nadzieję że żadnej z Was nie spotkało i nigdy nie spotka takie traktowanie...
Ściskam, odezwę się jak już oficjalnie będę mogła się cieszyć ;-)

Emy piękna podróż Cię czeka, mam nadzieję, że przyniesie Ci ukojenie, a Twoje prośby zostaną wysłuchane w całości i zostaniesz wynagrodzona za swoją postawę.
Lady MK ja oczywiście "kumpelki z trójkąta" nie zapomniałam ;-) Trzymałam kciuki żeby wieści od Ciebie były tylko megapozytywne... A tu kurcze znowu okazuje się, że los doświadcza Cię znów boleśnie :-(Przytulam mocno i życzę dużo nadziei i wiary w to że i dla Was zaświeci słońce i utulicie swoje wyczekiwane maleństwo

U nas zostały jakieś 2 tygodnie do rozwiązania

Nie wiem czy to czytałyście, mnie zmroziło

Ściskam, odezwę się jak już oficjalnie będę mogła się cieszyć ;-)