reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

no własnie ze nie pracuje od stycznia musze cos pomyslec moze jakies dofinansowanie z unii , niech dają a co! cos tam w domu robie , ale marzy mi sie taki salon z prawdziwego zdarzenia a najlepiej połączony ze spa! O tak!

reklama
Musiałabyś napisać jakiś jakiś mądry plan biznesowy, może akurat coś chwyci z tymi unijnymi dotacjami. U mnie w mieście takie zakłady wyrastają, jak grzyby po deszczu i widzę, że mają klientelę.

no tak tylko w takim zakładzie musisz miec wszystkie aparatury potrzebne a co najwazniejsze pokonczone kursy na wszystko co sie da. A niestety kazdy kurs to kasa no i to takie kółko jest. Ale dam rade a co!musze pomyslec w ciszy , poukladac to wszystko. dzis sie wkurzyłam bo pojechałam do firmy po świadectwo pracy i jeszcze go nie mam bo nie było podpisane . Moze prawniczka z bb mi pomoze bo do niej zapodałam pytanie co i jak dalej.

zjola a kłaczek to tu bywa czy juz nie?

Anulka - Kłaczek bardzo rzadko tu zagląda. Wiem, że częściej pisze na "ciąża po 40". Ja tam na razie nie pasuję, bo same rozpakowane labo ciężarówki. Jak zajdę w ciążę, to może do nich dołączę.
Co do planów zwiazanych z pracą, to próbuj, może akurat coś wypali. Najgorzej to siedzieć z założonymi rękami.

Czilli- witaj ,zapalam światełko dla Aniołka (*), bardzo mi przykro z powodu Twojej straty , zostań tu z nami w kupie raźniej.
As- piękne te buciki i opaska:tak:
mnie też forum tak wciąga ,że mam mało czasu moja mama mówi ,że się uzależniłam
:-D
Karola- piękne fotki , bardzo się cieszę ,że wszystko ok ,trzymaj się ciepło i dbaj o siebie , każde wasze szczęście jest moim szczęściem , dodajecie mi wiary w ten maleńki cud.
a ja gotuje zupkę kalafiorową bez ziemniaczków same warzywka dla zdrowia.
mam takie pytanko słyszałyście o zzo?znieczulenie zewnątrz oponowe do porodu , moja siostra z takim rodziła i jest zachwycona co o tym myślicie?

kobietka na bb jest wątek o tym znieczuleniu, ja rodziłam normalnie bez znieczulenia ale wtedy to tez chyba nbie było tak dostępne jak jest teraz , z tego co tam dziewczyny piszą.Ogólnie mam tyłozgięcie i mialam bóle z krzyża masakra. Zresztą po zabiegu w marcu to ja myślałam ze umre z bólu takie miałam skurcze a pielęgniarka mi powiedziala ze to nie mozliwe ze tak mnie boli przy tak małej ciąży.Więc teraz chyba bym jednak takie znieczulenie chciała.Choć czytałam ze przy tyłozgięciu lekarze zalecają cesarki , ale czy tak jest , nie wiem.

Anulka- ja czytałam właśnie tu na forum ten wątek i tam pisały dziewczyny ,że np w matce polce w Łodzi to jest darmowe , tam właśnie rodziła moja siostra cioteczna i sobie chwaliła to znieczulenie tylko nie wiem czy płaciła muszę do niej przedzwonić i się zapytać bo ten jej poród to mi tata zrelacjonował ona do niego dzwoniła a urodziła z 16/17 stycznia znowu jestem ciocią:tak:

to gratulacje dla siostry no i dla cioci.:tak:No ja tez czytałam ze to jest darmowe , z drugiej strony cos za darmo w naszym panstwie?może?tylko czy to takie bezpieczne jest , to jest najwazniejsze.

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy.
Jeżeli chodzi o internet i wiadomości na temat pochówku nienarodzonych dzieci to przeczytałam już chyba prawie wszystko. Teraz wszystko w rękach "ludzkich lekarzy", żeby uznali moją perełkę za dziecko.
Codziennie wybieram się do szpitala, żeby się dopytać jakie mam szanse na akt zgonu, ale się boję, że zabiją we mnie ostatnią iskierkę nadziei. :-(

reklama
Jeju , jeju... Mój mąż chyba dobrze mówi, że czarownicą jestem.. A nie mówiłam.. znowu zaczął się wysyp strat.. Oj nie dobrze.. Aż strach wchodzić... Dziewczyny strasznie mi przykro,że kolejne do nas dołączają.. (*) dla Waszych Aniołków..
Koniec.. Zarządzam koniec tego złego... Proszę tu o dobre wieści o nowych fasolkach...

Do góry