reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

A ja byłam u lekarza dziś się zapisać myślałam że za jakiś tydzień się uda a tu proszę bardzo niespodzianka i idę jutro na 11:30 tak poza planowo żeby wszystko sprawdzić ale usg i tak pewnie jeszcze nie będę miała bo chyba za wcześnie. Tak czy inaczej trzymajcie kciuki jak wrócę z pracy to dam znać.

reklama
Dziewczyna wszystko będzie bobrze:) dość już bólu przeszłyśmy. Ja tutaj jestem nowa, czytam o Waszych staraniach i aż mi serce rośnie z radości:) jeszcze jestem młoda i nie dużo wiem na ten temat, poroniłam pierwsze dziecko i pomału trzeba starać się o następne. Jeszcze troszkę musimy poczekać bo miesiąc temu przytrafiła się nam ta tragedia. I proszę Was dziewczyny trzymajcie za Nas kciuki:) Ja za każdą z osobna trzymam;) odkąd poroniłam zmagałam się sama ze sobą czy uczestniczyć na tym forum. Ale widzę jakie to jest wielkie wsparcie;)

Witajcie moje kochane....ja tylko w przelocie,bo mam taki bałagan w głowie...mam prośbę o modlitwę i wsparcie dla mojej mamusi,jest właśnie w trakcie operacji,poważnej operacji wycięcia wszystkich kobiecych narządów ze względu na duże zmiany guzowe....trzymajcie kciuki i pomódlcie się aby wszystko było dobrze....wieczorem napewno się odezwę...pozdrawiam i przesyłam buziaki,dziękuję za wsparcie-Aga

aguś tez trzymam kciuki za mame

karolka co u Cię????jak sie czujesz???
u mnie jakos kiepsko dzis,wczoraj afera z sasiadem heh bo mi dyskotekę od tygodnia robi w domu az na kanapie podskakiwałam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

i jakos tak dziwnie sie czuje,brzuch pobolewa...i jakies plamienie nie wiem od czego????!!!!

hejka kochane.aguś trzymam &&& za mame:tak: malami123 dziekuje dobrze sie czuje.wiecznie glodna:-) a co ty za plamienia masz hmmm????? słuchajcie mam juz wypis.opisze wam co tam jest napisane...CIAZA 3.6TYG.ZAGRAZAJACE PORONIENIE.OBCIAZONY WYWIAD POŁOZNICZY.OSTATNIA BETA HCG 17710,O.BADANIE USG 1: W JAMIE MACICY WIDOCZNY PĘCHERZYK CIAZOWY,Z ZARYSEM PLODU,KTOREGO CRL-2,2MM 5,5 HBD.TETNA BRAK.NAD GORNYM BIEGUNEM JAJA PŁODOWEGOWIDOCZNA ZMIANA O MIESZANEJ ECHOGENICZNOŚCI O WYM.25X10MM RPH ?. i to usg wykonała pseudo pani doktor ktora widziala gdzies jakiegos krwiaka,ktora chciala w 5 tyg widziec tetno i powiedziala,ze mam sobie nadzieii nie robic,ze bedzie dobrze:wściekła/y: BADANIE USG 2: W JAMIE MACICY WIDOCZNY JEST PECHERZYK CIAZOWY,A W NIM ZARYS ZARODKA O CRL-3,4MM HBD 6,0 TETNO OBECNE.NAD JAJEM PŁODOWYM WIDOCZNA JEST HYPOECHOGENICZNA SZCZELINA O WYM 11X4MM.

to tyle.i wlasnie zastanawia mnie co to jest ta szczelina.to drugie usg robił mi juz inny lekarz i pokazywał mi gdzie sie zagniezdzil zarodek i,ze mam bardzo duzo miejsca w macicy i na srodku i na gorze...czy to moze byc grozne???? kwiatuszek123 bede trzymac&&& za was zebyscie doczekali sie fasolki.nio i zostan z nami,bo dziewczyny sa nie ocenione.ja juz jestem uzalezniona od bb:-) as76 co u ciebie????? prija0 jak tam plamienia???? mniejsze???? a my dzis ksiedza przyjmujemy po poludniu,bo chodzi po koledzie.pomodle sie za was kochane.

reklama
Karola - ta szczelina może świadczyć o zmianie zapalnej lub torbieli, ale nie musi. Hypoechogeniczność to zmniejszone odbijanie fali wysyłanej przez USG. Na obrazie usg daje jaśniejszy obszar. Lekarz nic Ci nie powiedział? Moze to coś ma szanse się poprostu wchłonąc lub pęknąc. Niejeden był tu taki przypadek na forum i wszystko dobrze się skończyło.

Do góry