reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Myślę, że jak sie karolcia tak bardzo martwisz i ni edaje ci to spokoju to powinnaś zrobić tak jak mówi gosiulek..... Po co na zapas masz sie zamartwiać i cały czas myslec. Lepiej będzie dla twojego żółwika jesli Ty bedziesz spokojnieksza

Najlepiej niech Karolcia spokojnie czeka do wizyty !!!!!!!! stres to nic dobrego, słyszysz Karolcia ???????????Mysl pozytywnie , nie kombinuj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BEDZIE DOBRZE ZOBACZYSZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzieciątko na pewno tam jest, rozwija sie, a 15 ( urodziny mojej mamuśki) zobaczysz juz bijące serducho :))))))))))))))))))))))))

bete trzeba zrobić przynajmniej 2 razy zeby było wywnioskować czy dobrze przyrasta ,a niekiedy w cale tak na początku nie przyrasta jak trzeba wiec po co ma sie dziewczyna niepotrzebnie martwić ,,,, poza tym to koszt ok 60zł ( 2 x beta) wiec lepiej niech za tą kaskę kupi coś dla siebie :)))))))

ja uciekam dziewczynki na spożywkę bo obiad trzeba zrobić , może placuszki z jabłkami ze smietaną ...mniammmmm :) trzeba sobie to życie osładzać jakoś ;)))))))))) :-)

bella - aniołki tez marcowe :((((((((((((((((((((( no wiec teraz musimy razem zajść w ciążę i miec podobne terminy porodu :))))

Witam dziewczynki

As 76 Super, bardzo się cieszę z sukcesów Kubusia. Rysunki robią wrażenie, zwłaszcza jak się wie ile dziecko włożyło w nie pracy. Życzę dalszych sukcesów.

Czarna trzymam kciuki za pierwszy starankowy cykl

Taft13 bardzo dobrze ją spławiłaśJ

Magnusik też mam takie zdanie. My też próbowaliśmy ustrzelić chłopaka, jeszcze nie wiem czy się udało. Po wielu nieowocnych starankach poddaliśmy się i przytulaliśmy się 3dni przed, potem 2dni przerwy, a potem codziennie, dzień po owulce też (tak na wszelkiJ) a potem odpoczynek, oj był maratonJ
Będzie co Bóg da, najważniejsze żeby maleństwo zdrowe było.

IWZ trzymam kciuki za Amelkę i pozostałe dzieciaczki, ja też się pomodlę

Karolcia możemy sobie podać ręce, ja też wciąż zastanawiam się czy u dzidzi wszystko oki. Też zastanawiam się nad wcześniejszym Usg, bo mój gin zrobi dopiero po 20 tyg, a i on uważa, że nie muszę już brać dupka, a ja miałam problem w ogóle z owu i progesteronem

Obecnie jestem na l-4 jakieś przeziębienie mnie dopadło

ilonka Ty to mądra dziewuszka jesteś :) :) wiesz ja mam w planach zeby w lipcu w przyszlym roku rozpocząc akcję.... ale Ty chyba nie bedziesz tyle czekac , co?????????????
I nie psiz tu o placuszkach, ja w pracy a slinka już leci........ Mniam mniam

reklama
Do góry