reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po hsg

Wczoraj miałam HSG- nieprzyjemne, bardzo bolało.. ale badanie trwało jakieś 2 minuty, także nie ma się co bać i stresować :)
Mam pytanie do dziewczyn, które już po- czy od razu po badaniu zapisywalyscie się do swojego gina? Czy dawaliście sobie chwile, żeby zobaczyć co będzie? Pytam, bo gdzieś czytałam, że dziewczynie lekarz powiedział, że zaprasza po 3 miesiącach. Mnie nic nie mówił.. a tez wydać 200zl, żeby usłyszeć, ze mam wrócić za 3’mce to tak średnio 😅
Pozdrawiam 💙

reklama
Wczoraj miałam HSG- nieprzyjemne, bardzo bolało.. ale badanie trwało jakieś 2 minuty, także nie ma się co bać i stresować :)
Mam pytanie do dziewczyn, które już po- czy od razu po badaniu zapisywalyscie się do swojego gina? Czy dawaliście sobie chwile, żeby zobaczyć co będzie? Pytam, bo gdzieś czytałam, że dziewczynie lekarz powiedział, że zaprasza po 3 miesiącach. Mnie nic nie mówił.. a tez wydać 200zl, żeby usłyszeć, ze mam wrócić za 3’mce to tak średnio 😅
Pozdrawiam 💙
Cześć! U mnie hsg wykazało obecność polipa, więc najpierw musiałam zapisać się na histeroskopię ;-) Ale już w miesiąc po operacji mogłam się starać, a po dwóch miałam inseminację (byłaby zresztą już po miesiącu, ale wypadało to w czasie świąt...).
Lekarz powiedział, że ma wrócić po 3 miesiącach, bo...? Na kontrolę? Dopiero wtedy pozna wynik, czy: dopiero wtedy miałaby się starać?
Wg wielu osób cykle po HSG są tymi, które najczęściej się kończą powodzeniem, więc na Twoim miejscu starałabym się już od przyszłego miesiąca, a do lekarza zawsze zdążysz pójść...

Ostatnia edycja:
Cześć! U mnie hsg wykazało obecność polipa, więc najpierw musiałam zapisać się na histeroskopię ;-) Ale już w miesiąc po operacji mogłam się starać, a po dwóch miałam inseminację (byłaby zresztą już po miesiącu, ale wypadało to w czasie świąt...).
Lekarz powiedział, że masz wrócić po 3 miesiącach, bo...? Na kontrolę? Dopiero wtedy poznasz wynik, czy już wszystko wiesz ? Czy: dopiero wtedy miałabyś się starać? Wg wielu osób cykle po HSG są tymi, które najczęściej się kończą powodzeniem, więc na Twoim miejscu starałabym się już od przyszłego miesiąca, a do lekarza zawsze zdążysz pójść...
Lekarz pewnie kazał jej wrócić po 3 miesiącach bo niby są największe szanse…

reklama
Do góry