reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po hsg

reklama
Może po Sono hsg można się starać od razu. Podczas Sono używa się USG zamiast RTG. Ja mam w czwartek więc się dopytam ale moja lekarka od niepłodności nic nie mówiła że będziemy musieli się wstrzymać
Tak bo to inna metoda jest i nie ma promoeniowania rtg , wiec moze po sono można a przy rtg lepiej sie wstrzymać ... u mnie niestety było dość boleśnie i nie milo to wspominam ale było warto , bo w kolejnym cyklu zaszłam (mimo, ze wyszlo ze mam drożne jajowody) po ok 2 latach starań [emoji4]

Tak bo to inna metoda jest i nie ma promoeniowania rtg , wiec moze po sono można a przy rtg lepiej sie wstrzymać ... u mnie niestety było dość boleśnie i nie milo to wspominam ale było warto , bo w kolejnym cyklu zaszłam (mimo, ze wyszlo ze mam drożne jajowody) po ok 2 latach starań [emoji4]
Mam nadzieję że od razu się uda zajść. Mój M ma słabą morfologię więc zobaczymy...

Takie z konstrastem bez znieczulenia w gabinecie. Tak, mam zdrowego synka. Ja tez miałam wyrzuty sumienia bo nialam antybiotyk i lekarz kazał się wstrzymać a druga sprawa był na urlopie. Wiec wyobraź sobie jaka miał niespodziankę jak wrócił z urlopu :D

O matko to faktycznie go zaskoczyłaś [emoji23] ja czekam na okres. Ma być za tydzień. Po tym hsg bardzo mnie jajniki bolą. Już dawno takiego bólu nie miałam aż.musialam tabletki wziąć. Trzymajcie kciuki za mnie aby było ok[emoji52]

Dziewczyny tak tylko wpadłam napisać. 2 lata staran po stracie. 9 maja hsg, 20 sierpnia takie o to krechy! Walczcie kochane
received_305068490766400.jpeg

reklama
Dziewczyny tak tylko wpadłam napisać. 2 lata staran po stracie. 9 maja hsg, 20 sierpnia takie o to krechy! Walczcie kochaneZobacz załącznik 1174507
Super wieści [emoji4] gratuluję [emoji4]
I popieram oczywiście, że warto walczyć [emoji123]
Ja już po Sono HSG. Lekarka nie zabroniła nam się starać w tym cyklu. Owulacja najprawdopodobniej będzie w sobotę więc nie ma na co czekać [emoji4]
Super, trzymam kciuki za ten cykl w takim razie [emoji110][emoji110]

Do góry