A jaki wynik na hsg? Też miałaś jakieś nieprawidłowości?Ja hsg miałam w styczniu, dwie kreski zobaczyłam w maju. Mam nadzieję, że Ty też się doczekasz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jaki wynik na hsg? Też miałaś jakieś nieprawidłowości?Ja hsg miałam w styczniu, dwie kreski zobaczyłam w maju. Mam nadzieję, że Ty też się doczekasz
Gratulacje [emoji4] też nam się udało w 2 cyklu po HSG ale po 2 latach starań [emoji6]Hej kochane,muszę się pochwalić że po roku starań, w drugim cyklu po sono hsg udało się!( oba były drobne jajowody.,jeden tylko lekko pozlepiany)Dziś widzę dwie kreseczki! Nie wierzyłam zbytnio że coś to pomoże a jednak ) dziewczyny i wam się uda !! Trzymam za was kciuki!
A jaki wynik na hsg? Też miałaś jakieś nieprawidłowości?
Gratuluję Kochana, ja o drugie starałam się 2,5 roku, zaszłam w 4 cyklu po sono. Za 17 dni rozwiązanieU mnie jak sie okazalo wyszło ok badanie ( jestem już po cc wiec lekarz zaproponował sono). Jeden był pozlepiany dlatego dr dal troszkę więcej ciśnienia i poszło.długo się starałam o drugie ale wyszło. .. za 2 tyg usg i zobaczymy
Cudownie!!! Pomyślnego rozwiązania i dużo dla was zdrówka ♥Gratuluję Kochana, ja o drugie starałam się 2,5 roku, zaszłam w 4 cyklu po sono. Za 17 dni rozwiązanie