reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Spędziliśmy cały dzień na działce na imieninach Kacprowej prababci, masakra komarowa tam jest, nie da się nawet na taras wyjść:no: W użyciu były chyba wszystkie możliwe specyfiki na komary, nie działało NIC:wściekła/y:
Myślałam, że pojedziemy nad rzekę, pójdziemy na spacer - doooopa:wściekła/y:, komary wielkości krów, wymuszony przez psy spacer trwał 15min. a i tak wróciliśmy cali pogryzieni:wściekła/y:
Pozytyw wypadu był taki, że babcia przeszła samą siebie w przygotowaniach kulinarnych i wróciliśmy do domu obżarci i jeszcze wyposażeni w wałówkę... :-D
irka - niby można usunąć, ale zabieg trwa dużo dłużej niż samo robienie tatuażu, jest droższy i bardziej bolesny...:baffled: poza tym nie może go tak szybko usunąć, bo twierdzi, że jej się podoba, robi dobra minę do złej gry
azula - sto lat dla Boryska:tak:

Znów jestem padnięta, wczoraj chłop zasnął na filmie, ale dziś chyba muszę wykrzesać z siebie jeszcze trochę siły :-D

reklama
całusy dla Borysa :-)
Zainspirowałaś mnie tymi roślinami Kłaczku - chyba się zajmę grządką przed oknem :-D dziś wyrwałam kilka chwastów :-D
Kubula się rozpłakał na zakończenie programu na mini mini :-D o coś mu z rybką chodziło tylko nie wiem o co :-D

Borysku żyj nam sto lat !!!! Zdrówka!

Wróciłam własnie z misji obcinania Paćce pazurów u nóg..ma od kilku tygodni jakąś fobię i nie dała sobie obciąć, szpony były juz niemożliwe, poszłam do jej pokoiku z lampką ( prawie czołówką ) na szczęście spała na pleckach z nóżkami w moją strone, pogimnastykowąłm się między szczebelkami i udało mi się ogarnąć te krogulce, no jestem z siebie dumna:-DCo dziś wszyscy taki intensywny dzień mieli:-D Ja też:-Dudało mi się dziś wyadoptowac 7-letnia sukę owczarkę od nas z przytuliska, jeździłam chałupe sprawdzać, zadowolonam :)
Aha..i wena przyszła, więc napisałam do konkursu, jak opublikują to dam znac
:-D

Cześć,

Pustawo tutaj dzisiaj. I ja weny nie mam do pisania. Dzień nudny. Malowania nei było bo Mamunia szalała na działce.

Pół dnia szperała w szukałam fototapety. Mam taka wnękę w której stoi stół i chciałam tam fototapetę w stylu włoskie uliczki. To da mi optyczne wrzenie większego pokoju. Jednak szukając uliczek trafiłam an pola lawendy w Prowansji. I dumam..

Jarek czyta systematycznie moje posty. Zwróciłam mu uwagę ,żeby się odp..ył. To stwierdził,ze mnie to trzeba kontrolować bo się nie kontroluję i wszystko wypisuję . A niech czyta, może jak poczyta to zrozumie o co mi chodzi w życiu bo słuchać nie potrafi i zaraz przerywa nie dając się wysłowić do końca. A tutaj.. nie przerwie

U mnie właśnie zaczęło lac. A taki piekny dzień był.

Kurka Kłaczku ja nie wiem u nas po 20 zeta w pobliskich kwiaciarniach chyba ,że taka badylasta ale czy to fuksja jest sterczy na jakies 30 cm kwiaty jakby podobne ale do tych twoich to jakoś im sporo brakuje no nie wiem gdzie twoja mama w tego typu okazy co twoje sie zaopatruje:crazy::szok:ja tez chce po 2 zł :wściekła/y::-(.Na allu kliknełam basenik dla dzieci taki 120 cm myslę ,że chyba na razie starczy taki do pląsów wodnych.Majuska gratki za zwyciśeki bój z pazurami u nas tez bojowo musze podchodzić:rofl2:.Zoyka lawenda moze być ciekawa jakby jeszcze zapachnieć nia chciało:-).Zasiedziałam się dobranoc i dziękuje w imieniu wnusia za moc życzeń:-D:tak::-)

Pozdrowić wszystkie Was przybywam przy kawie! Dzień dobry i miłej niedzieli! :-)

edit. dlaczego do jasnej ciasnej wszystkie suwaczki zamieniły mi się na Tośkę?

hełoł ...
jeszcze nie ma południa a ja jestem już zrąbana jak KÓŃ po łesternie :baffled: Dziecko z jakiegoś powodu wyje non stop kolor ... tzn. drzwi zamknięte - ryk, otwarte : ryk, ma zjeść ryk, żarcie schowane ryk .... I jeszcze Bazylia lej znów - wczoraj kołdra, dziś kapcie i buty na przedpokoju ... dobrze że to crocsy, kapcie wylądowały na śmietniku :-(
Zobaczymy co vet powie - dziś testujemy innego niż zwykle.

reklama
MISIA, dobry poczatek! :D ZOYKA, sorry, ale jak dla mnie to chamstwo. Tekst typu ze Ciebie trzeba kontrolowac jest po prostu chamski, podobnie jak chamskie jest czytanie postow - listy tez by czytal? Skoro trzeba Cie kontrolowac, to moze gustowna bransoletka z nadajniczkiem coby wiedziec gdzie sie szwendasz, albo po prostu na noge do kaloryfera i bedzie pewnosc ze jestes pod kontrola. AZULA, moja mama kupuje po prostu na rynku/bazarze. Nie ma wtedy etykietki z nazwa, nie kupila dotad jakiegos wypasa z wielkimi kwiatami, ale to co mi pokazywala bylo ladne, ciekawe kolorystycznie i w znakomitej formie. W efekcie ma kilka sporych roslin o pojedynczym, lub podwojnym kielichu, fajniutkich. MELDUJE ze my po wyprawie na car boot - nogi mi weszly w d... jak nigdy przy tej okazji. Mlody dorobil sie dwoch nowych autek i karuzelki z pociagiem (cos na ksztalt baczka) za 90 p w sumie, a ja nowej (a jakze by) fuksji, ktora zamierzam powiesic na scianie.

Do góry