reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Sushi, sushi i po sushi :dry:
Zoyka - fajny kolorek, ja też mam mieszkanie w Duluxie :-) w zeszłym roku odświeżaliśmy duży pokój i trochę mnie zdziwiły nazwy, bo okazało się, że Dulux wszystko pozmieniał, a ja pamiętałam stare - jasny beż i caffe latte do dużego pokoju i śliwka węgierka do sypialni :-)
Majuska - świetna gra, dawno w nią nie grałam, chyba nie pamiętam zasad :baffled::-D
kłaczek - kolejne piękne kwiaty :tak: i tym razem całkiem za darmo :rofl2:
azula - dobrze, że udało Ci się ustalić przyczynę uczulenia :tak:
anka_d - jak żyć bez lodówki? :szok: a Kacper z Maksem poznali się w październiku i już jakoś kilkumiesięczne bobasy nawiązali kontakt :-) teraz znów się do siebie uśmiechali i wpychali sobie palce do oczu i nosa:-D
Maks to już całkiem dorosły mężczyzna, pięknie sam drepcze i czaruje uśmiechem :-)

Chłop na mnie zerka zachęcająco a ja nie mam na nic siły... :sorry:

Andzike to działaj na zasadzie "ja sie ułożę ,a Ty sie przyłóż";-):-)i często z tego typu seksiku sporo przyjemności wychodzi:tak:

Kłaczku źle słyszałaś na w morde jakos też chyba trzeba zapracować.:confused:Ide spać wyprawa rowerowa piaszczysto ,błotnisto ,kałużanymi leśnymi ścieżkami dała mi w doopę.Dobranoc:-D

padłam nad deską i pokrzepiam się szardonejem mołdawskim a mój monsz bułkami z truskawkami :-D
musze jutro wrzucić ciuchy do szafy bo mnie trafi - po powrocie w końcu przerobiłam pralkowo ciuchy ... jeszcze dwie kurtki mi zostały ale to jutro powalczymy.
Kubula wczoraj walczył o zabawkę z niejakim Olkiem, był pisk, bijatyka, złość no i na złość ... aż Pani Dorota wkroczyła - odebrała zabawkę - nie wiem czy wczoraj Kubuli zachowanie nie było wynikiem tej kłótni.
Kiedy ON w końcu przemówi ????? tak zwyczajnie po ludzku ...
Andzike - korzystaj :-D :-D mnie kiedyś facio na disco powiedział: jak jest rwanie to trzeba korzystać :sorry2:

Dziewczyny jak czasami mało potrzeba do szczęścia... odkryłam wczoraj worki, z których po zapełnieniu, odsysa się powietrze i rzeczy znajdujące się w środku zajmują miejsca co najmniej o połowę mniej niż przed wpakowaniem do worka.
Ja o tych workach już dawno słyszałam, ale dopiero wczoraj wpadły mi w ręce i tym sposobem zrobiłam porządek z kołdrami, poduszkami i pościelą. I w końcu się zmobilizowałam i spakowałam paczki dla siostry. W poniedziałek zamówię kuriera.

reklama
katrina - kupiłam takie w IKEI - do d ... się nadają, a nie do pakowania... :no:Po jakimś czasie ze wszystkie zaczęły mi "powiększać" aż wywaliły drzwi od szafy :-D pewnie zrobiłam coś źle... :-D

Do góry