reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Padam..Julka dopiero usnęła. Walczyła 2,5 godziny.Najpierw tata poszedł ja uśpić. Po 40 min wrócił a ona za nim. Potem ja poszłam. Wiła się, kręciła, dwa razy schodziła z łózka z pieskiem i szła zobaczyć co słychać w drugim pokoju. Potem wracała i wdrapywała się do meni na łózko.W końcu śpi.

Irka co to jest ankh? Wreszcie ktoś, kto przyznał się ,ze nie bolało :) Dzięki :) Ostatnio kolega robił. Tak zasłabł ze M go do domu odwoził.

Majuska a masz gdzieś ten kardamon ?

Mieliśmy jutro malować ale mamusia moja koniecznie musi na działkę...

Zawsze malowałam duluxem. I tak juz chyba zostanie. Kolory zmienili to fakt, bo ja miałam miodowe złoto i śladu po tej nazwie nie ma.

kłaczku a Cie pofuksiło :-D Piękne są !

Andzike , Flo - zazdraszczam wspólnego dzionka. Fajne chłopaki z chłopaków są !

reklama
Irka co to jest ankh?

tattoo.jpg

Załączniki

• tattoo.jpg
    tattoo.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 55
Witajcie.

Irka witaj.
Kłaczku fuksje przepiękne.
Zoyka nie ma jak poprawa humoru przez malowanie:-).

Ja dwa dni szukałam wczasów -bo mała zmiana tj-lipiec Polskie morze ,a sierpień "małe Mazury".
Po wielu godzinnym wydzwanianiu po kwaterach mam..

www.lapassion.sarbinowo.com.pl

Miłego dnia ,smacznej kawusi

Ostatnia edycja:
Heloł się z kawą :-)
Dopijamy kawę i lecimy na działkę, zapowiada się kolejny piękny dzień :tak:
Sandy - znam ten ból, ja szukałam kwater już w styczniu:-) tylko, że my musimy mieć ogrodzony domek, bo jedziemy z pięcioma psami :-) i udało się znaleźć coś na Mazurach - będziemy tam dwa tygodnie, na jeden dzień skoczymy nad morze, kocham polskie morze o każdej porze roku, a w sezonie w życiu bym się tam nie wybrała na wypoczynek:szok:
Ale Twoja kwaterka naprawdę fajna :-)
Zoyka - nadal Cię kusi tatuaż? :-) Moja przyjaciółka zrobiła sobie z miesiąc temu coś co w teorii ma być chryzantemą, jak gdzieś znajdę zdjęcie to wrzucę na GZ.. na szyi, koło ucha,do tego niesamowicie wielki:szok: po prostu koszmar... sama zdaje sobie sprawę z tego, że się oszpeciła, ale robi dobrą minę do złej gry, w sumie będzie ten tatoo nosić całe życie:no:

Doobra, zbieram się powoli ;-)

ZOYKA, Ty sie smiej... Karl juz mowi na mnie "lady fuchsia". :D Sa piekne i to jest wystarczajacy powod zeby je miec w ogrodzie. MOJE oslatko wstalo dzis nad podziw pozno, bedzie przegwizdany dzien, ale za to pobudka byla slodka. Jeszcze dobrze oczu nie otworzyl, jak powiedzial "iga", a potem rozwinal monolag z gestykulacja. No i jestem pewna - "isi" to Tysiek. Bo piesek to "tesie".

Hełoł ...
po śniadaniu, po zakupach, dzieć spał prawie 13 godzin :szok: obudził się dwa razy aby sobie uzupełnić poziom płynów... czeka nas wyjazd do pralni "wielkobębnowej" bo Bazylia zrobiła nam niespodziankę na kołdrze... Piękna plama moczowa znów :-( zwyczajnie mam dość - musimy się zebrać i iść jeszcze do jakiegoś innego kociego weta bo odnoszę wrażenie, że ona zwyczajnie nie trzyma moczu :-( z okazji wypadku który miała.
Muszę sprawdzić w necie do której TO czynne.

Witam sie i zmykam bo dziewczyny maja wizyte u okulisty.

Moja przyjaciółka zrobiła sobie z miesiąc temu coś co w teorii ma być chryzantemą, jak gdzieś znajdę zdjęcie to wrzucę na GZ.. na szyi, koło ucha,do tego niesamowicie wielki:szok: po prostu koszmar... sama zdaje sobie sprawę z tego, że się oszpeciła, ale robi dobrą minę do złej gry, w sumie będzie ten tatoo nosić całe życie:no:
Zawsze moze go usunac laserowo.

łolaboga, ale tu puchy...u nas smażalnia dzis cały dzień, Paćka ma doopsko odparzone i jest mocno wymagająca, ale cały czas lata z gołą doopcia to mam nadzieję, że się szybko zagoi, uwielbiam taką pogodę, niech trwa jak najdłużej...:-)

Zoyka nie mam nigdzie kardamonu, ale bardzo mi się podoba, w sypialni mam coś troszke ciemniejszego do tego fioletu, a reszta to taka lekka wanilia, w dziewczyńskich pokojach różowości:sorry2:

dziewczyny, ja tatuaży nie kumam, nie wiem po co to komu, zawsze mi staje przed oczami obraz tej skóry jak się będzie miało 70- 80 lat, chyba nieciekawy widok;-) no ale tez nie potępiam;-)

Po mozolnym dniu zasiadam .Widze ,że nie za bardzo jesteście produktywne .Irka co racja to racja można te malunki laserem usunąć więc jak komu sie podoba niech se robi tatuaże .Mnie to nie kręci ale jak kto chce ;-):-).Ledy Fuchsia pewnie ,że to piekne kwiaty dla mnie ciut drogie na razie w tym sezonie pelargonie ,surfinie i petunie musza wystarczyć kiedys miałam alem nie wiedziała ,że to da sie przetrwalnikowac i mi zmarzły:-(Dzis Borysek skończył roczek :-D

reklama
Moja mamcia kupuje fuksje na bazarku po 2-3 zl. W porywach do 5. Nie wiem po ile sa pelargonie, ale 2-3 zeta nie wydaje sie bardzo wygorowana cena. Mama sobie kupuje raz jedna, innym razem jedna... Nakrecilo ja jak ja zaczelam kolekcjonowac. :D

Do góry