reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Malfi :-D już myślałam że Twój wpis to opis akcji tzw. porodowej a nie planu doskonałego :-D
Mam x-landera. Wcześniej miałam wózek pt. ROAN ale spacerówka była porażkowa no i zajmował nam cały bagażnik (kombi). Gondola jest duża i Kubula całą zimę (czyli przez prawie 8 miesięcy) w niej jeździł. No i wóz pancerny - śnieg, zaspy - wszystko pokonywał. Teraz mam spacerówkę X-landera i też jestem zadowolona. Roana mieliśmy od mojej dentystki za grosze, x-lander kupiony nowy. Mamy parasolkę ale ... za szybko chodzę i mi nóżki obija, mieszkamy w centrum i pokonywania krawężników to koszmar, a w lesie ... bez komentarza.
Minusem i roana i x-landera jest waga. Znajoma ma wózek JEDO i tez jest zachwycona.
AXA nie lubię Cię :-D dostałam takiego ślinotoku że ślina nadal kapie mi na dywan :-D Podobna jest Ada do brata i to bardzo.

reklama
Azula, ja sie nie zastanawiam tak do konca ubierajac dziecko, czy jest wystylizowane, czy tylko ubrane. ;) Ciuchy ma rozne, w tej chwili lata po domu w granatowych szerokich spodniach (jak bawelniany dres, tylko szerokie) w biale, poprzeczne prazki, w ktorych wyglada jak mala pszczolka i bluzie w niebiesko-granatowe, szerokie, poprzeczne pasy. "Wyjsciowo" zwykle jakies jeansy + top z dlugim rekawem, czasem "meski" sweter z rozpinanym pod szyja polgolfem, czasem skorzana kurtawka a la bikers, czasem kolorowa wiatroweczka... I ostatnio zwykle biale "najacze" bo akurat takie butki mamy. Ciotka Anka! Wybierasz sie tez jutro na play group? Bo moze my tez bysmy sie wybrali...

Ciocia Kłaczek nie wiem czy się wybieram albowiem:
a/ Wanda lubi spać około 9 rano
b/ nie wiem czy chłop będzie w domu
c/ nie wiem jak z jobcenter
d/ bezowy kretyn musi poprawić papiery
e/ muszę iść do przychodni po zaświadczenie
f/ obawiam się czy ze wszystkim zdążę do 13.00

Kłaczku ja lubie starannośc w ubiorze no takie zboczenie;-):eek::-D.Malfi mi sie wydaje ,że x-lander to właśnie terenówa.Jak planujesz gondole to jedo lub roan ale tylko gondola bo w wersji spacerowej u mnie jedo niestety został wymieniony na zekiwe .Duży i jak na swe rozmiary w miarę lekki i w tereny leśno -belejakie bo tez na dużych pompowanych kołach.Parasolke mam ale jeszcze nie korzystałam M&P

Anka, szkoda - razem weselej. Azula, to nie zboczenie a kwestia gustu, zas wiadomo ze gust jest jak d... - kazdy ma swoja.

Axa piękna beza , gratuluję umiejętności:-)

Malfi ale nas zrobiłaś na szaro :)
Ja mam X-landera i polecam, pancerny jest, spokojnie możesz kupić używany, fakt jest cięzki, ale ja nie narzekałam i nie narzekam, opanowałam do perfekcji upychanie go w aucie i jazde na spacerach więc spoko :)

Po dniu dzisiejszym będa mi sie śniły spaniele:sorry:...4 sztuki zrobiłam, generalnie nie przepadam ( zbyt długo sie grilują:rofl2: ) ale te dzisiejsze były wyjatkowo słodkie, idę teraz do wanny zmyć z siebie groomerskie pozostałości:-)

Ale mi Paćke ubieracie:-D ciekawe gdzie ja takie cuda nabędę?:szok::-D

jeszcze raz do Malfi: tak XL sprawdza się w warunkch polowych tylko bierz model ze wszystkimi czterema kołami pompowanymi;-)

Misia no widzę, że gust masz ten sam. Bluzeczki Ci się podobały, i ślinotoku dostajesz tak samo jak ja:-)
Malfi Ja dla Adi chciałam X-landera Move, różowego rzecz jasna. Jest fajny, ma przekładane siedzisko przód tył, można kupić samą spacerówkę, nadaje się na wózek na płasko, zamiast głębokiego, sprawdzałam, i ma super dużą budę która zakryje dziecko jak leży. X-LANDER X-MOVE SPACERÓWKA wózek 2013+TORBA+butla (3227591096) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Polecam, ja nie kupiłam, bo tu nie osiągalny, za przesyłkę chcieli 300 zł, a nie miał kto przywieź.

Ja tez lubie stroic moja Mie, nie moge sie wciaz napatrzec jak we wszystkim jej cudnie ;-)) i ciagle nie moge sie tez napatrzec na ja stojaca, taki czlowieczek miniaturka :-)

Patrzcie! W sam raz dla mnie! ktorejs jeszcze sie podoba? Zołza | Pan tu nie stał

reklama
Do góry