reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciąża po 40

Zoyka ja się wyleczyłam z zakupów dla stergo pare lat temu, jak mu z Atlantica przywoziłam zajebiaszcze piżamy, bokserki, skarpety..wszystko kuźwa było nie takie...tu go uciska, tam go uwiera, to za długie....nigdy więcej:-) sam se kupuje jakiś badziew:-D

reklama
Dziubal osliniony lub upaprany jedzeniem to pikus, ale jak mi daje obsmarkanego, to mam lekko ambiwalentne odczucia. :D Przyszla mi ta poduszeczka podrozna - jest genialna i... za mala. Karolowa lepetyna wychodzi sporo ponad otworem w ktorym powinna sie plasowac, a napisane bylo ze to 2-4 latka... Noz, kurka wodna!!

Jestem niezwykle zadowolona, bo kupiłam Wandzi na ebay za całego funta i cztery pensy zabawkę i do tego do odbioru na miejscu
Muzyczna wieża vtech w Edukacyjne i interaktywne - Szafka.pl

Może jestem wyrodna, ale nie pocałuję dziecia w usta. Do buziakowania są policzki i czoło a moje odczucia względem otwartego dzioba są nawet nie mieszane - są radykalne :-D
Majuśka wspólczuję piekiełka w groomerni podczas kąpieli, podobne mamy w łazience gdy Tabisio musi mieć wymyte futerko :-D Kapiel odbywa się szybko a my we dwójkę w samych gaciach bo wiadomo że pływać będziemy razem z krokodylem :)))
Kłaczek to teraz szybko na ebay i sprzedawaj za małą poduszkę, bo co zrobisz innego?

Aniu mi tam piekiełko nie przeszkadzało, zwłaszcza, że Pańcia zakochana w swoim sierściuchu bez zmrużenia oka wyjeła do zapłaty 170 zł:rofl2: ( no ale szampon witaminowy + odżywka i perfuma-męska:-p kosztują , sorry:-D )

Kłaczku - ja doskonale wiem o tym, że dzieciom u obcych jedzenie lepiej smakuje, ale synek owej mamusi przychodzi do kolegi (kuzyna Alinki) najczęściej bez śniadania i pierwsze co robi to sie upomina o jedzenie.
Ja już kuzynce mówiłam, żeby sobie z jego mama porozmawiała, bo często gęsto jest tak, że mały u nich je 3 razy dziennie - jak następny członek rodziny. Nikt mu nie żałuje, ale coś tu jest nie halo - a nie raz było i tak, że przyszedł jeszcze z 2 siostrami i cała trójka stała i patrzyła co jest w garach i czekała na jedzenie.

Jak do mnie przychodzą dzieciaki do Alinki, to ja im jedzenia nie żałuję, zwłaszcza, że i moja wtedy też coś zje z apetytem, no ale bez przesady.

Ja po nieprzespanej nocy:-(. prasowałam sobie między 1 a 3 w nocy...całe zaległości nadrobione:-)
Dzisiaj na KTG skurczybyki zaginęły..chyba jednak nie urodzę w tej dekadzie-młodemu dobrze, tylko mój brzuchol nie chce się naciągać
poniżej zdjęcie sprzed tygodnia

Wiosna 2013 113.jpga dalej nasz Frodo w zdjęciu pt.:ale o co chodzi??!!!!!
Wiosna 2013 127.jpg

Załączniki

• Wiosna 2013 113.jpg
    Wiosna 2013 113.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 64
  • Wiosna 2013 127.jpg
    Wiosna 2013 127.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 54
Cześć.Mam koleżanke z podstawówki do tej pory jesteśmy zżyte ona z rodziny gdzie było ich 10-cioro najmłodszy Staś niestety urodził sie z ZD ale wszyscy dobrze wychowani ,grzeczni,pomocni nie wiem czemu zawsze czepiaja się rodzin wielodzietnych bo patologia to i w takich i wtych z jednym dzieckiem występuje (kto wie gdzie częściej?)Jak dzieci zadbane i grzeczne to niech ich będzie jak najwięcej nonie;-):-).Zoyka Amelka to już od dawna daje buziaczki przy czym czasem jak daje w policzek to z sentencja "całuj az do pierwszej krwi" na szczęście mocno nie gryzie raczej podszczypuje żabkami.Malfi powiem Ci urodzisz .My z Olleną też jak słonice nie umiałyśmy się doczekać.Powodzonka :-DKarenka gdzie foty małego???Andzike kacper uroczy:tak:Aniu pies wyglada na mocno skupionego .My mamy ze względu na pogode mało czasu100_1592.jpg100_1597.jpg100_1600.jpg100_1602.jpg100_1604.jpg

Załączniki

• 100_1592.jpg
    100_1592.jpg
    47,7 KB · Wyświetleń: 63
  • 100_1597.jpg
    100_1597.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 71
  • 100_1600.jpg
    100_1600.jpg
    52,6 KB · Wyświetleń: 67
  • 100_1602.jpg
    100_1602.jpg
    54,8 KB · Wyświetleń: 66
  • 100_1604.jpg
    100_1604.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Malfi, ale masz fajny zgrabny brzusio:-) Frodo mina boska:-D ta końcóweczka jest niezła, człowiek siedzi jak na bombie zegarowej, ale właściwie to u Ciebie jeszcze parę dni jest do terminu;-)

Katrina masz rację, coś tam jest nie halo, spaliłabym się ze wstydu chyba jakbym wiedziała, że moje tak łazi na obcą michę:sorry:

ide robić szarlotke sypaną:-D
ale też zapraszam wszystkie mamunie na zimnego browarka , w końcu weekend czas rozpocząć:-)

Azula ale słodka Amelka, jak Ty to robisz, że ona w opasce chodzi??

Ostatnia edycja:
Do góry