reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Zoyka ja się wyleczyłam z zakupów dla stergo pare lat temu, jak mu z Atlantica przywoziłam zajebiaszcze piżamy, bokserki, skarpety..wszystko kuźwa było nie takie...tu go uciska, tam go uwiera, to za długie....nigdy więcej:-) sam se kupuje jakiś badziew:-D

reklama
Dziubal osliniony lub upaprany jedzeniem to pikus, ale jak mi daje obsmarkanego, to mam lekko ambiwalentne odczucia. :D Przyszla mi ta poduszeczka podrozna - jest genialna i... za mala. Karolowa lepetyna wychodzi sporo ponad otworem w ktorym powinna sie plasowac, a napisane bylo ze to 2-4 latka... Noz, kurka wodna!!

Jestem niezwykle zadowolona, bo kupiłam Wandzi na ebay za całego funta i cztery pensy zabawkę i do tego do odbioru na miejscu
Muzyczna wieża vtech w Edukacyjne i interaktywne - Szafka.pl

Może jestem wyrodna, ale nie pocałuję dziecia w usta. Do buziakowania są policzki i czoło a moje odczucia względem otwartego dzioba są nawet nie mieszane - są radykalne :-D
Majuśka wspólczuję piekiełka w groomerni podczas kąpieli, podobne mamy w łazience gdy Tabisio musi mieć wymyte futerko :-D Kapiel odbywa się szybko a my we dwójkę w samych gaciach bo wiadomo że pływać będziemy razem z krokodylem :)))
Kłaczek to teraz szybko na ebay i sprzedawaj za małą poduszkę, bo co zrobisz innego?

Aniu mi tam piekiełko nie przeszkadzało, zwłaszcza, że Pańcia zakochana w swoim sierściuchu bez zmrużenia oka wyjeła do zapłaty 170 zł:rofl2: ( no ale szampon witaminowy + odżywka i perfuma-męska:-p kosztują , sorry:-D )

Kłaczku - ja doskonale wiem o tym, że dzieciom u obcych jedzenie lepiej smakuje, ale synek owej mamusi przychodzi do kolegi (kuzyna Alinki) najczęściej bez śniadania i pierwsze co robi to sie upomina o jedzenie.
Ja już kuzynce mówiłam, żeby sobie z jego mama porozmawiała, bo często gęsto jest tak, że mały u nich je 3 razy dziennie - jak następny członek rodziny. Nikt mu nie żałuje, ale coś tu jest nie halo - a nie raz było i tak, że przyszedł jeszcze z 2 siostrami i cała trójka stała i patrzyła co jest w garach i czekała na jedzenie.

Jak do mnie przychodzą dzieciaki do Alinki, to ja im jedzenia nie żałuję, zwłaszcza, że i moja wtedy też coś zje z apetytem, no ale bez przesady.

Ja po nieprzespanej nocy:-(. prasowałam sobie między 1 a 3 w nocy...całe zaległości nadrobione:-)
Dzisiaj na KTG skurczybyki zaginęły..chyba jednak nie urodzę w tej dekadzie-młodemu dobrze, tylko mój brzuchol nie chce się naciągać
poniżej zdjęcie sprzed tygodnia

Wiosna 2013 113.jpga dalej nasz Frodo w zdjęciu pt.:ale o co chodzi??!!!!!
Wiosna 2013 127.jpg

Załączniki

• Wiosna 2013 113.jpg
    Wiosna 2013 113.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 62
  • Wiosna 2013 127.jpg
    Wiosna 2013 127.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 51
Cześć.Mam koleżanke z podstawówki do tej pory jesteśmy zżyte ona z rodziny gdzie było ich 10-cioro najmłodszy Staś niestety urodził sie z ZD ale wszyscy dobrze wychowani ,grzeczni,pomocni nie wiem czemu zawsze czepiaja się rodzin wielodzietnych bo patologia to i w takich i wtych z jednym dzieckiem występuje (kto wie gdzie częściej?)Jak dzieci zadbane i grzeczne to niech ich będzie jak najwięcej nonie;-):-).Zoyka Amelka to już od dawna daje buziaczki przy czym czasem jak daje w policzek to z sentencja "całuj az do pierwszej krwi" na szczęście mocno nie gryzie raczej podszczypuje żabkami.Malfi powiem Ci urodzisz .My z Olleną też jak słonice nie umiałyśmy się doczekać.Powodzonka :-DKarenka gdzie foty małego???Andzike kacper uroczy:tak:Aniu pies wyglada na mocno skupionego .My mamy ze względu na pogode mało czasu100_1592.jpg100_1597.jpg100_1600.jpg100_1602.jpg100_1604.jpg

Załączniki

• 100_1592.jpg
    100_1592.jpg
    47,7 KB · Wyświetleń: 60
  • 100_1597.jpg
    100_1597.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 68
  • 100_1600.jpg
    100_1600.jpg
    52,6 KB · Wyświetleń: 64
  • 100_1602.jpg
    100_1602.jpg
    54,8 KB · Wyświetleń: 63
  • 100_1604.jpg
    100_1604.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Malfi, ale masz fajny zgrabny brzusio:-) Frodo mina boska:-D ta końcóweczka jest niezła, człowiek siedzi jak na bombie zegarowej, ale właściwie to u Ciebie jeszcze parę dni jest do terminu;-)

Katrina masz rację, coś tam jest nie halo, spaliłabym się ze wstydu chyba jakbym wiedziała, że moje tak łazi na obcą michę:sorry:

ide robić szarlotke sypaną:-D
ale też zapraszam wszystkie mamunie na zimnego browarka , w końcu weekend czas rozpocząć:-)

Azula ale słodka Amelka, jak Ty to robisz, że ona w opasce chodzi??

Ostatnia edycja:
Do góry