Kawa! My dziś w domu, pojawiło się widmo, że będę musiała do pracy skoczyć, czekam na potwierdzenie
Majuska, Flo, misia - między mną a moim bratem jest 2,5 roku róznicy, Paweł ma dwójkę rodzeństwa też z niewielką różnicą, więc pewnie pójdziemy w ten wzorzec

ale jeszcze nie teraz - póki co uprawiamy radosny proces twórczy bez tworzenia
anka_d - piękny ten Twój krokodyl! I wcale nie wygląda na kretyna
misia - trzymam kciuki za wyjazd regeneracyjny, my na dłużej wyjedziemy dopiero w sierpniu, póki co tylko weekendowe wypady nam zostają :-(
Majuska - a nie boisz się, że któraś z nas podkradnie ten jakże fantastyczny pomysł na książkę, napisze ją i zarobi fortunę ?

Nie wiem co Twój Mars pali, ale dla mnie to chyba trochę za mocne
Ollena - no to fajny Mia dostała prezent, chociaż w przypadku Kacpra najfajniejsza zabawka przegrywa z mamusinym telefonem, laptopem , torebką foliową albo... psią miską

Co do 11 dzieci - podziwiam, nie wiem czy bardziej ogarnianie takiej czeredki czy fakt, że znaleźli czas zeby te ostatnie powołać na świat

Zapowiada się ciepły dzień, jak nie pojadę do pracy to chyba pojedziemy odwiedzić drugą babcią, bo stęskniona za wnukiem (oczywiście nie na tyle, żeby sama wsiąść w komunikację miejską i przyjechać - stęskniona na tyle, żeby o tym mówić i czekać na odwiedziny...

).
Uuuu... idę zmienić Kacprowi pampersa, bo po jego minie widze, że stworzył jakieś wiekopomne dzieło...
A to mój mały bajerancik <3
Zobacz załącznik 557401