karla251
Początkująca w BB
HejCzesc Karla251,
zastanawiam sie, jak sie u Ciebie sytuacja toczy. Jakbys miala ochote sie podzielic, to by bylo super, przynajmniej mi byloby razniej. Ja zrobilam trzecia bete (8 dpt 118, 10 dtp 275 14 dpt 2632) i teraz czekam na kontrole usg w przyszlym tygodniu. Zadnych objawow ciazowych (no, moze raz czy dwa jakies ciagniecia w podbrzuszu). Tak ze czekam na wizyte nadzieja,ale i z lekiem, co sie okaze. Cieplo Cie pozdrawiam.
U mnie wszystko stabilnie. Byłam na wizycie u lekarki. Ustaliła, że jest ciąża, ale nie powiedziała nic więcej, bo jest jeszcze za wcześnie. Dodała też, żebym do niej już nie przychodziła, nie poprowadzi mojej ciąży, nie prowadzi ciąż 40+ . No nie powiem, zdenerwowałam się bardzo. Miałam nadzieję jednak, że będę mogła na nią liczyć, bo to ona potwierdziła, że nie widzi żadnych przeciwwskazań, żebym zdecydowała się na ciążę w tym wieku. Idę do innego lekarza, w środę.
Piszecie o becie, szczerze mówiąc nie wiem o czym. Czy jest to poziom progesteronu? Jestem zielona w tym temacie.
(Wracając jeszcze do lekarki) W ostatnim cyklu zrobiliśmy badania nasienia partnera. okazało się, że wyszły bardzo złe, pani doktor powiedziała, że nie ma szans, jedynie in vitro, bo przecież ja nie mam czasu żeby wciąż próbować. Poza tym wizyta była w okresie potencjalnej owulacji. Lekarka stwierdziła, że jest to cykl bezowulacyjny. Ja już zrezygnowałam, nie chciało mi się już starać, badania partnera jednak mnie załamały i nie widziałam w ogóle jakichkolwiek szans. A tu taka niespodzianka.