reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
To siedzenie w domu strasznie daje popalić. U nas piękne słońce nas obudziło ale zapowiadają deszcz 🥴
Przedszkolak wyruszył do przedszkola a ja muszę szybko się ogarnąć puki "terrorysta" śpi😉😁

No nie było
Co tam slychac?
Sorki ze pytam ,ale co z ta dziewczynka po wypadku (specjalnie nir pisze i mienia).Matko czlowiek wieki tu jest
Maju Alicja zmarła w styczniu 2020. Nie wybudziła się. Dzięki Kochana za dyskrecję ale myślę, że nie łamiemy tu niczyjej prywatności, zresztą Ala w pewnym momencie swojego życia była tak zwana jak osoba publiczna.

@Brumba :) fajnie, że zajrzałaś.
Był czas, że tu była cisza strasza. Prosila wtedy @Maja żeby chociaż o dupie Marynie pisać :)

A mój leniuch śpi fajnie, ostatnio od 21 do 6 ale bywało, że nawet dłużej. Dobrze, bardzo dobrze bo ja potrzebuję się dłuuugo regenerować :)

@arona jak się mieszka na wsi? My jedną noga w mieście ale jest plan na wieś właśnie ale ja się obawiam o takie prozaiczne rzeczy jak szkoły, zajęcia dodatkowe, kluby sportowe itd Niby wszystko da się zorganizować ale np moje starsze trenują od 6 lat judo a tam nie ma klubu żadnego. Nic w promieniu godziny jazdy autem :(

reklama
Yy nie wiem, czy o mnie ci chodzilo, ja mieszkam na wsi , zgadza sie ale we wloszech. Z plusow nawet covidowo, totalny spokoj. Mamy ladnie i bezpiecznie, wszyscy sie znamy . Do przedszkola i szkoly sami zapraszaja tak nas malo😂 co do zajec dodatkowych to owszem trzeba jechac ale nie daleko 15-20 minut , czesto w miescie trzeba dalej.
Tylko u nas nie jest jak w pl , ze zielono, kazdy ma podworze ... tu domki poprzyklejane i kamieniscie ogolnie.

Do góry