reklama
kwiatek250
Fanka BB :)
U nas wczoraj pięknie i dziś póki co również. Moja ślicznotka usnęła wczoraj późno, bo dopiero o 23.00, ale za to dziś pobudka o 5.50... na karmienie, więc super, tylko że już później postanowiła nie zasnąć...
kwiatek250
Maju Alicja zmarła w styczniu 2020. Nie wybudziła się. Dzięki Kochana za dyskrecję ale myślę, że nie łamiemy tu niczyjej prywatności, zresztą Ala w pewnym momencie swojego życia była tak zwana jak osoba publiczna.No nie było
Co tam slychac?
Sorki ze pytam ,ale co z ta dziewczynka po wypadku (specjalnie nir pisze i mienia).Matko czlowiek wieki tu jest
U nas dziś pochmurno i co jakiś czas pada i tylko 11 stopni a Michałek potrzebuje ruchu, oj potrzebuje. Póki co pobuszowałam z nim dziś po ciuchlandzie a teraz śpi ale jak wstanie to raczej się nie wymigam od spaceru w gumiakach, bo chałupę rozniesie
@Brumba fajnie, że zajrzałaś.
Był czas, że tu była cisza strasza. Prosila wtedy @Maja żeby chociaż o dupie Marynie pisać
A mój leniuch śpi fajnie, ostatnio od 21 do 6 ale bywało, że nawet dłużej. Dobrze, bardzo dobrze bo ja potrzebuję się dłuuugo regenerować
@arona jak się mieszka na wsi? My jedną noga w mieście ale jest plan na wieś właśnie ale ja się obawiam o takie prozaiczne rzeczy jak szkoły, zajęcia dodatkowe, kluby sportowe itd Niby wszystko da się zorganizować ale np moje starsze trenują od 6 lat judo a tam nie ma klubu żadnego. Nic w promieniu godziny jazdy autem
Był czas, że tu była cisza strasza. Prosila wtedy @Maja żeby chociaż o dupie Marynie pisać
A mój leniuch śpi fajnie, ostatnio od 21 do 6 ale bywało, że nawet dłużej. Dobrze, bardzo dobrze bo ja potrzebuję się dłuuugo regenerować
@arona jak się mieszka na wsi? My jedną noga w mieście ale jest plan na wieś właśnie ale ja się obawiam o takie prozaiczne rzeczy jak szkoły, zajęcia dodatkowe, kluby sportowe itd Niby wszystko da się zorganizować ale np moje starsze trenują od 6 lat judo a tam nie ma klubu żadnego. Nic w promieniu godziny jazdy autem
reklama
arona
Yy nie wiem, czy o mnie ci chodzilo, ja mieszkam na wsi , zgadza sie ale we wloszech. Z plusow nawet covidowo, totalny spokoj. Mamy ladnie i bezpiecznie, wszyscy sie znamy . Do przedszkola i szkoly sami zapraszaja tak nas malo co do zajec dodatkowych to owszem trzeba jechac ale nie daleko 15-20 minut , czesto w miescie trzeba dalej.
Tylko u nas nie jest jak w pl , ze zielono, kazdy ma podworze ... tu domki poprzyklejane i kamieniscie ogolnie.
Tylko u nas nie jest jak w pl , ze zielono, kazdy ma podworze ... tu domki poprzyklejane i kamieniscie ogolnie.
Podziel się: