kwiatek250
Fanka BB :)
@Nelja, mam nadzieję, że tym razem będzie dobrze! Cały czas o Tobie myślę❤W piątek na 10 mam usg. Chyba osiwieję do tego czasu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Nelja, mam nadzieję, że tym razem będzie dobrze! Cały czas o Tobie myślę❤W piątek na 10 mam usg. Chyba osiwieję do tego czasu.
A serwujesz dobrą kawę?? To wsiadam w pociąg i odwiedzam Cię w weekend?No właśnie nie wiem po co ona chce mnie w domu odwiedzać , na kawę chce przyjść ? Nigdy nie prowadziłam ciąży w Anglii wiec nie wiem, może u nich to normalne te wizytacje
Miałam gigantyczne hemoroidy po urodzeniu małej, ale żaden mi nie pękł i w sumie one już same poginęły...Dziewczyny miałyscie moze problem z pekajacymi hemoroidami w ciazy? Jeszcze takue cos mi sie przyplatało, i jesxcze coraz wiecej zylakow... Nie wiem czy to moze byc przez te moje nordic walking? A jak sie ruszac przestane to juz calkiwm porazka...
Nelja
Trzymam kciuki mocno!!!Dziewczyny mam wyniki histo-pat. - polip włóknisto-gruczołowaty (mógł być po lub przed ciążą - chociaż na tyle usg to chyba raczej PO się zrobił bo nie sądzę żeby nikt go wcześniej nie dostrzegł). Pod koniec tyg ostatnie badania, w pon usg tarczycy, we wtorek monitoring i jak będzie ok to na początku maja - chyba w majówkę transfer
Ale będzie się działo...Maz dzwonil, ze dzis juz wraca. Na miejscu zostana Ci co maja rodzine, żeby mieli gdzie przenocowac mnie sie dni plodne zaczely pelna nadzieji jestem do 9 maja bo wtedy @ jak znam zycie
Nelja,.staraj się czymś zająć w wolnych chwilach, żeby o tym za dużo nie myśleć... my tu wszystkie jesteśmy z Tobą❤Fizycznie ok, dziś plamien nie ma ale psychicznie to już gorzej. Boje sie powtórki , mimo iż brałam te możliwość jak najbardziej pod uwagę. Chciałabym mieć już wyjaśniona sytuacje
Przyjeżdżaj , postaram się zrobić najlepszą ️ Może razem ogarniemy jakoś tą wizytację położnej Mąż się śmieje, ze pewnie przychodzi sprawdzić czy może my jakaś patologia jesteśmyA serwujesz dobrą kawę?? To wsiadam w pociąg i odwiedzam Cię w weekend?
Teredka a u mnie odwrotnie, wszystkie dzieci ponure jak i ja a Oliwier cały czas się śmieje. Widocznie Wikusia na poważnie do życia podchodzi
Tojaka, nie wyglądasz mi na ponuraka [emoji6]
Interesuje mnie to bujanie w kocu, w jaki sposób i na co, czy ma inny wpływ niż kołysanie na rękach?
Możesz coś polecić na to wyginanie w C w prawą stronę? Pediatra twierdzi że jest ok,że jeszcze ma prawo tak robić i zobaczymy za miesiąc, że na razie nie ma potrzeby do fizjoterapeuty, a ja nie mogę na dupie usiedzieć i wolałabym coś działać.
Ona nie ma problemu z przykurczami czy z napięciem , ale czasem dalej widzę że bardziej wygina się na prawo. Chciałbym to jakoś skorygować. Przerabialas takie coś?