kwiatek250
Fanka BB :)
@Nelja, mam nadzieję, że tym razem będzie dobrze! Cały czas o Tobie myślę❤W piątek na 10 mam usg. Chyba osiwieję do tego czasu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Nelja, mam nadzieję, że tym razem będzie dobrze! Cały czas o Tobie myślę❤W piątek na 10 mam usg. Chyba osiwieję do tego czasu.
A serwujesz dobrą kawę?? To wsiadam w pociąg i odwiedzam Cię w weekend?No właśnie nie wiem po co ona chce mnie w domu odwiedzać , na kawę chce przyjść ?Nigdy nie prowadziłam ciąży w Anglii wiec nie wiem, może u nich to normalne te wizytacje
![]()
Miałam gigantyczne hemoroidy po urodzeniu małej, ale żaden mi nie pękł i w sumie one już same poginęły...Dziewczyny miałyscie moze problem z pekajacymi hemoroidami w ciazy? Jeszcze takue cos mi sie przyplatało, i jesxcze coraz wiecej zylakow... Nie wiem czy to moze byc przez te moje nordic walking? A jak sie ruszac przestane to juz calkiwm porazka...
Nelja![]()
Trzymam kciuki mocno!!!Dziewczyny mam wyniki histo-pat. - polip włóknisto-gruczołowaty (mógł być po lub przed ciążą - chociaż na tyle usg to chyba raczej PO się zrobił bo nie sądzę żeby nikt go wcześniej nie dostrzegł). Pod koniec tyg ostatnie badania, w pon usg tarczycy, we wtorek monitoring i jak będzie ok to na początku maja - chyba w majówkę transfer![]()
Ale będzie się działo...Maz dzwonil, ze dzis juz wraca. Na miejscu zostana Ci co maja rodzine, żeby mieli gdzie przenocowacmnie sie dni plodne zaczely
pelna nadzieji jestem
do 9 maja bo wtedy @
jak znam zycie
Nelja,.staraj się czymś zająć w wolnych chwilach, żeby o tym za dużo nie myśleć... my tu wszystkie jesteśmy z Tobą❤Fizycznie ok, dziś plamien nie ma ale psychicznie to już gorzej. Boje sie powtórki , mimo iż brałam te możliwość jak najbardziej pod uwagę. Chciałabym mieć już wyjaśniona sytuacje
Przyjeżdżaj , postaram się zrobić najlepsząA serwujesz dobrą kawę?? To wsiadam w pociąg i odwiedzam Cię w weekend?![]()
Teredka a u mnie odwrotnie, wszystkie dzieci ponure jak i ja a Oliwier cały czas się śmieje. Widocznie Wikusia na poważnie do życia podchodzi![]()
Tojaka, nie wyglądasz mi na ponuraka [emoji6]
Interesuje mnie to bujanie w kocu, w jaki sposób i na co, czy ma inny wpływ niż kołysanie na rękach?
Możesz coś polecić na to wyginanie w C w prawą stronę? Pediatra twierdzi że jest ok,że jeszcze ma prawo tak robić i zobaczymy za miesiąc, że na razie nie ma potrzeby do fizjoterapeuty, a ja nie mogę na dupie usiedzieć i wolałabym coś działać.
Ona nie ma problemu z przykurczami czy z napięciem , ale czasem dalej widzę że bardziej wygina się na prawo. Chciałbym to jakoś skorygować. Przerabialas takie coś?