reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Teredka a u mnie odwrotnie, wszystkie dzieci ponure jak i ja a Oliwier cały czas się śmieje. Widocznie Wikusia na poważnie do życia podchodzi ;)[/QUOTE]

Tojaka, nie wyglądasz mi na ponuraka [emoji6]
Interesuje mnie to bujanie w kocu, w jaki sposób i na co, czy ma inny wpływ niż kołysanie na rękach?
Możesz coś polecić na to wyginanie w C w prawą stronę? Pediatra twierdzi że jest ok,że jeszcze ma prawo tak robić i zobaczymy za miesiąc, że na razie nie ma potrzeby do fizjoterapeuty, a ja nie mogę na dupie usiedzieć i wolałabym coś działać.
Ona nie ma problemu z przykurczami czy z napięciem , ale czasem dalej widzę że bardziej wygina się na prawo. Chciałbym to jakoś skorygować. Przerabialas takie coś?

reklama
Rozumiem @Destino bo sama nieraz miałam taką sytuację, że zanim poczytałam to już musiałam odłożyć telefon. A forum działa prężnie😊💪
Ale to prawda @doublimam, że piszemy o bardzo prywatnych sprawach. Ja niestety daję duży kredyt zaufania ludziom a jak widać, to o czym @zeberka363 pisze, można się przejechać. Więc jeśli można zminimalizować ryzyko to trzeba korzystać z opcji😉

Teredka a u mnie odwrotnie, wszystkie dzieci ponure jak i ja a Oliwier cały czas się śmieje. Widocznie Wikusia na poważnie do życia podchodzi ;)

Trzeba czy nie trzeba - miesiąc to dużo czasu. Jeśli znajdziesz jakieś ćwiczenia czy sposoby to dlaczego nie? Napewno nie zaszkodzi a martwisz się, to naturalne.
A może u Pawła Zawitkowskiego są jakieś ćwiczenia? Bardzo go lubię i sposób przekazania informacji też.
Moj powinien leżeć na brzuszku i robić ćwiczenia "na żabę", o przepuklinie nie wspomnę, ale patentu na jego niechęć nadal nie odkryłam🥴

@Nelja jak samopoczucie, wiem.. pewnie denerwujące, że wszyscy o to pytają. Ale to z troski i solidarności jajników😘

Hej
Ja dziś ostatni dzień @ i najlepszy czas przede mną.
Wzięłam się trochę za dietę i ćwiczenia, bo trochę obcisłe wszystko 😂
@nejla jak się czujesz dziś? Plamisz.
@doublimam a Twój ból?
Hej,
Uuuu beda szalenstwa ;) trzymam kciuki
Wlasnie to jest magia dzis juz nie boli ale rano sporadycznie boli... przewaznie boli wieczorem albo jak cos dzwigne.
Pozniej zadzwonie do smieszki I zobacze do powie
Wlasnie mialam pytac
@nejla jak tam ?
@ wiedzmin jak u Ciebie ? Czujesz sie choc ciut lepiej psychicznie ?

@Nelja jak samopoczucie, wiem.. pewnie denerwujące, że wszyscy o to pytają. Ale to z troski i solidarności jajników😘
@nejla jak się czujesz dziś? Plamisz.
@nejla jak tam ?
Dziekuje , czuje się dobrze. Po tamtym jednorazowym plamieniu , więcej nic się póki co nie pojawiło. Ale niestety z własnego doświadczenia wiem, ze takie jedno już może być nie za dobrym znakiem. Oczywiscie teraz jeszcze bardziej wydaje mi się, ze już nic nie czuje lub czuje za mało lub , ze boli mnie brzuch okresowo - choć chyba nie boli 🙄
No nic , byle do piątku. Dziekuje - kochane jesteście 😘

reklama
Dziekuje , czuje się dobrze. Po tamtym jednorazowym plamieniu , więcej nic się póki co nie pojawiło. Ale niestety z własnego doświadczenia wiem, ze takie jedno już może być nie za dobrym znakiem. Oczywiscie teraz jeszcze bardziej wydaje mi się, ze już nic nie czuje lub czuje za mało lub , ze boli mnie brzuch okresowo - choć chyba nie boli 🙄
No nic , byle do piątku. Dziekuje - kochane jesteście 😘
To dobrze :) trzymamy za Was kciuki :) a Ty odpoczywaj I mysl pozytywnie ;)

Do góry