reklama
D
doublimam
Gość
Jak jest idealnatzn ze jest idealna. Nie dosxukuj sie I mysl zle tak nie mozna trzeba myslec pozytywnieWszystkie czekamy na testowanie
Ja znowu schudłam na początku ciąży 2 kg. Potem przypętała się cukrzyca i w tej chwili 22 tydzień , a ja 1 kg na plusie. Ciąża idealna poza jednorazową bakterią w moczu nic się nie dzieje . Główka pracuje, że może jednak coś jest nie tak
Magdala76
Fanka BB :)
Ja zawsze 16-18 wiecej. Niestety po kazdej ciazy zostawalo na plusie. Teraz ta waga to jedyny plus bo tak caly czas cos dolega. Niby bzdety ale dokuczliwe. Ja k nie opryszczka to przeziebienie, to krew z nosa cos drobnego w cytologii - leki, teraz przy paluchu u stopy ropien i antybiotyk bo zakazenie sie wdalo, a teraz jeszcze sie nie skonczylo i grzybica przez anybiotyk. I tak caly czas.... Kazda poprzednia ciaza prawie idealna a ta ciagle cos... W czwartek mam gina. Moze plec potwierdzi no i zobacze co tam u dzidzi. Troche juz ruchy czuje...Waga marzenie, gratulacje, ja w tej ciąży tyłam jak wariatka, przy 22 kg na plusie przestałam się ważyć czyli dwa tygodnie przed porodem
Dziewczyny niecierpliwie czekam na wasze testowanie
Mamy Lionelo care babyline 8.1, kupione po3-4 tygodniach po porodzie czyli już 3 miesiące używamy i śmiało mogę polecić, obraz jest ok i w dzień i w nocyChcialam sie dopytac o nanie elektroniczna... rozwazamy zakup. Nasza mala jest w trakcie 19 miesiaca. Niedlugo przetransferujemy ja do jej pokoju. Chcialabym miec kontrol nad tym czy wszystko u niej ok. Zwlaszcza w nocy. W dzien to wiadomo I tak wiekszosc czasu bedziemy spedzac razem.
Wiadomo, ze bedzie nad eanem dreptac do rodzicow... choc teraz juz ladnie przesylka noce w swoim lozeczku tak do 5 I wtedy robi teleportaxje do lozka rodzicow.
Jakiej firmy zakupiliscie? Dlugo ja uzywacie? Nie ma z nia jakis problem?
D
doublimam
Gość
Moje dziecie nie mialo dzis drzemki... a mama pada na twarz od godziny.
Czuje sie jakas przekrwiona tam na dole .. dziwne uczucie
Dopytam ogolnie korzystania dziewczyny z nani elektronicznej? Jak sie u Was sprawdza? Czy macie takie w firmie osobnego urzadzenia czy raczej takie z mozliwosci podgladu na telefonie.
Dopytam ogolnie korzystania dziewczyny z nani elektronicznej? Jak sie u Was sprawdza? Czy macie takie w firmie osobnego urzadzenia czy raczej takie z mozliwosci podgladu na telefonie.
D
doublimam
Gość
SuperMamy Lionelo care babyline 8.1, kupione po3-4 tygodniach po porodzie czyli już 3 miesiące używamy i śmiało mogę polecić, obraz jest ok i w dzień i w nocy Zobacz załącznik 1259613
K
Katijah
Gość
Ja miałam 15 lat temu i korzystałam z niej. Była super, nie pamiętam jakiej firmy ale kupowana w Irlandii to pewnie jakąś znaną tam.Moje dziecie nie mialo dzis drzemki... a mama pada na twarz od godziny.
Wy nam kibicujecie a ja się boję, że zawiodę
Jestem dziś senna strasznie
D
doublimam
Gość
Mam podobnie z tym zawodzeniem moze sie okazaĺ, ze teraz bedzie@Ja miałam 15 lat temu i korzystałam z niej. Była super, nie pamiętam jakiej firmy ale kupowana w Irlandii to pewnie jakąś znaną tam.
Wy nam kibicujecie a ja się boję, że zawiodę
Jestem dziś senna strasznie
Ale jak jestes senna to moze to dobry znak trxymam kciuki jeszcze troche ... choc u mnie ostatnio byla blada kreska 5 dni po terminus @ przy zuzi po terminus byla wyrazna grubo krecha
reklama
K
Katijah
Gość
Korci mnie zrobić już ale grzecznie czekam do piątku.
Podziel się: