zeberka363
jestem szalona :-D
Trzeba być dobrej myśli. Trzymam za ciebie kciukiDziewczyny, emocje z każdym dniem większe Te ostatnie dni przed testowaniem , to się ciągną jakby każdy dzień tydzień trwał
A ja mam zle przeczucia. Wszystkie ciąże obumierały u mnie dokładnie na tym etapie , na którym jestem teraz. Dziś w nocy co chwile się budziłam z uczuciem, ze właśnie się wszystko skończyło.... Od wczoraj piersi bolą tez zdecydowanie mniej . Czuje, ze znowu nic z tego. Zapewne za 2 tyg już będę po zabiegu
Teściowa w sobotę dostała Moderne- 2 dni temperatura, ból mięśni, kości i ogólne osłabienie. Dziś już ok.U nas astrę daja już tylko 60 + wygląda na to, że może być związek z hormonami? Problemy występowały u kobiet tylko i to 30-60 l...
Znajoma z mężem wczoraj przyjęli moderne 1 dawka. Ona leży z gorączka on poleciał na działce porobić. Ale jak przechodzili covid to też on bezobjawowo a ona 3 tyg z gorączka i kaszlem wstać nie mogła.
Astra nie dam sie szczepić- mam żylaki i pół ciąży brałam heparyne w zastrzykach, boje sie zakrzepicy. I nie zaszczepie sie dopuki karmie.
Też sie boje ząbkowania...starsi ciężko przechodzili,a zęby wychodziły im dopiero po 9tym miesiącu.Przy ząbkowaniu moja córka miała zawsze katar i temperaturę. Możesz go posmarować viksem tym dla maluchòw albo przykleić plasterek. A na temperaturę to najlepiej czopki.
Tego co się boję najbardziej z Izą to ząbkowania. Bo ze starszą to każdy ząn pamiętam.
U mnie oczekiwanie na kuriera- czekamy na wózek spacerowyJa też czekam na kuriera... z pampersami
Najlepiej używany. Ale jak nie masz jak zamówić to może jednak wózek. Tylko to potem zależy od wielkości mieszkania, domu bo nie wszędzie wózkiem można swobodnie sie poruszać. Na początku małego kładłam w nosidełku,teraz w leżaczka i sie to sprawdziło- tylko to była kwestia około godziny, nie dłużej.Dziewczyny czy któraś z was miała albo ma kosz mojżeszowy .Ja cały czas myśle o takim na kulkach żeby można było np.do kuchni mała zawieść .Tradycyjne łóżeczko w sypialni a to jako drugie .Tylko te co mi się podobają około 1500 kosztują i nie wiem na jak długo będą służyć