K
Katijah
Gość
Czyli zabezpieczenie na 2 ewentualnosciListonosz dzis przyniosl testy ciazowe a jutro beda owulacyjne wiec mozna powiedziec ze jestem gotowa... na wszelka ewentualnosc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli zabezpieczenie na 2 ewentualnosciListonosz dzis przyniosl testy ciazowe a jutro beda owulacyjne wiec mozna powiedziec ze jestem gotowa... na wszelka ewentualnosc
Fajne ale czy nie lepiej leżaczek? Dłużej się przyda a na początku wózek?Myślałam o czymś tego typu
Zobacz załącznik 1259477
O to tez fajneMyślałam o czymś tego typu
Zobacz załącznik 1259477
Muszę się zapytać ja mam jeszcze trochę czasu do końca lipca i może akurat się udaMoze podzwon po firmach kurierskich I popytaj. U nas tez jest kwarantanna obowiazkowa po wiezdzie do kraju tez hotelowa. Ale w niedziele kurier normalnie przywiozl nam meble z Polski. Mowil, ze przewoznicy towarow normalnie jezdza.
Wiec moze warto dostac czy u Was nie jest podobnie... choc teraz co kraj to inna polityka
No właśnie to jest takie jakby łóżeczko, które się zmienia w leżaczek - zmieniłam zdjęcie, na tym z Allegro lepiej widać Tiny love 3w1 - wydaje mi się całkiem sensowneFajne ale czy nie lepiej leżaczek? Dłużej się przyda a na początku wózek?
Eno to superNo właśnie to jest takie jakby łóżeczko, które się zmienia w leżaczek - zmieniłam zdjęcie, na tym z Allegro lepiej widać Tiny love 3w1 - wydaje mi się całkiem sensowne
No właśnie też się zastanawiam na opcją do tzw. salonu. W sypialni będzie dostawka. Na wózek w dużym pokoju nie bardzo mam miejsce i też się zastanawiam na opcją , bo są leżaczki-bujaczki i takie leżaczki , które na baterie bujają na boki i nie wiem , który będzie lepszy, żeby mała poleżała i czasem kimnęła trochę. Nie chcę zagracać już i tak malutkiego mieszkaniaEno to super
Dlatego ja myślę o używanym - u mnie w mieście jest kilka ofert za ok 100 zł w naprawdę dobrym stanie. Nie jest to majątek, a jak się nie przyda, to zawsze mogę sprzedać dalej... Ale to i tak raczej dopiero po porodzie będę kupować.Ja mialam taki kosz co przechodzil w lezaczek i zostal nowy ciezko mi sie bylo do niego schylac jako kolyski bo nisko, a jako lezaczek to bylo tez jakies dziwne, maly spadal w dol i na bok... tylko ja mialam innej marki , moze to lepsze. W kazdym razie najpierw wolalam wozek a potem i tak byl totalnie nieodkladalny.... nie przydalo sie to.