reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Moze podzwon po firmach kurierskich I popytaj. U nas tez jest kwarantanna obowiazkowa po wiezdzie do kraju tez hotelowa. Ale w niedziele kurier normalnie przywiozl nam meble z Polski. Mowil, ze przewoznicy towarow normalnie jezdza.
Wiec moze warto dostac czy u Was nie jest podobnie... choc teraz co kraj to inna polityka 🙈
Muszę się zapytać ja mam jeszcze trochę czasu do końca lipca i może akurat się uda

No właśnie też się zastanawiam na opcją do tzw. salonu. W sypialni będzie dostawka. Na wózek w dużym pokoju nie bardzo mam miejsce i też się zastanawiam na opcją , bo są leżaczki-bujaczki i takie leżaczki , które na baterie bujają na boki i nie wiem , który będzie lepszy, żeby mała poleżała i czasem kimnęła trochę. Nie chcę zagracać już i tak malutkiego mieszkania 🤔🤔

Ja mialam taki kosz co przechodzil w lezaczek i zostal nowy🙊 ciezko mi sie bylo do niego schylac jako kolyski bo nisko, a jako lezaczek to bylo tez jakies dziwne, maly spadal w dol i na bok... tylko ja mialam innej marki , moze to lepsze. W kazdym razie najpierw wolalam wozek a potem i tak byl totalnie nieodkladalny.... nie przydalo sie to.

Ja mialam taki kosz co przechodzil w lezaczek i zostal nowy🙊 ciezko mi sie bylo do niego schylac jako kolyski bo nisko, a jako lezaczek to bylo tez jakies dziwne, maly spadal w dol i na bok... tylko ja mialam innej marki , moze to lepsze. W kazdym razie najpierw wolalam wozek a potem i tak byl totalnie nieodkladalny.... nie przydalo sie to.
Dlatego ja myślę o używanym - u mnie w mieście jest kilka ofert za ok 100 zł w naprawdę dobrym stanie. Nie jest to majątek, a jak się nie przyda, to zawsze mogę sprzedać dalej... Ale to i tak raczej dopiero po porodzie będę kupować.
Poprzednio bardzo się leżaczek przydał, bo kładłam Małego w leżaczku przed dużym akwarium - zainteresowanie było murowane😄

reklama
Siostrze podarowalam lezaczki dla blizniakow, to tez byly hitem ale te 3 w jednym niezbyt, ja mialam kinderkraft czy jakos tak.
Ale wszystko zalezy od dziecka , mieszkania itp.
Opcja uzywana napewno jest super wygoda .
Teredka jak malutka dzis?

Do góry