reklama
K
Katijah
Gość
Hej
Dziewczyny śniło mi się, że robiłam aż 3 testy ciążowe i wyszły 2 grube krechy. Wstałam rano zrobiłam i bielsze nie będzie. No i dupa, czuję się źle, na dodatek wczoraj podczas seksu czułam dyskomfort w podbrzuszu
Dziewczyny śniło mi się, że robiłam aż 3 testy ciążowe i wyszły 2 grube krechy. Wstałam rano zrobiłam i bielsze nie będzie. No i dupa, czuję się źle, na dodatek wczoraj podczas seksu czułam dyskomfort w podbrzuszu
D
doublimam
Gość
Kochana zrob za pare dni jakiej czulosci robilas test ?Hej
K
Katijah
Gość
10Kochana zrob za pare dni jakiej czulosci robilas test ?
Poczekam faktycznie jeszcze kilka dni ale coś zwatpilam..... Żadnego cienia cienia nie byłoby widać?
D
doublimam
Gość
Moze nie sa jeszcze gotowi sie ujawnic mi ostatnio blade kreska wyszla dopiero 5 dni po @10
Poczekam faktycznie jeszcze kilka dni ale coś zwatpilam..... Żadnego cienia cienia nie byłoby widać?
K
Katijah
Gość
Ja mam 2 fazę lutealna 16 dni także planowo @ ma przyjść w piątek ale sugerowałam się dpo.
D
doublimam
Gość
Rozumiem wszystkie nie mozemy die doczekac testowania jak jest chociaz nikły cien szansy, że sie udalo ja no. Nie chodzi do sklepu, zeby nie kupic testu I nie zrobic bo to bez sensu na tym etapieJa mam 2 fazę lutealna 16 dni także planowo @ ma przyjść w piątek ale sugerowałam się dpo.
Ja za to dostala wczoraj wiatrow I caly czas je mam, okropne sa ale to rownie dobrze moze oznacza problem z ukladem trawiennym
znadziejami
Fanka BB :)
Do piątku jeszcze daleko spokojnie i tak co ma być to będzie, ale trzymam kciuki za ||Ja mam 2 fazę lutealna 16 dni także planowo @ ma przyjść w piątek ale sugerowałam się dpo.
K
Katijah
Gość
I tego się trzymam.Do piątku jeszcze daleko spokojnie i tak co ma być to będzie, ale trzymam kciuki za ||
Patrzyłam na mój szczęśliwy cykl to test zrobiłam w terminie @ i była słaba druga kreska i to przy ciąży bliźniaczej, więc jeszcze nadzieja jakas się tli
reklama
D
doublimam
Gość
Czyli testujemy obie 16 kwietnia czekam na twoj wynikI tego się trzymam.
Patrzyłam na mój szczęśliwy cykl to test zrobiłam w terminie @ i była słaba druga kreska i to przy ciąży bliźniaczej, więc jeszcze nadzieja jakas się tli
Podziel się: