Kawoszka81
Fanka BB :)
Ja mam dwie przepukliny, dyskopatię, bóle głowy migrenowe i zapalenie nerwu trójdzielnego twarzy. Do tego nadwaga przy porodzie. Całą ciążę byłam nastawiona na poród naturalny a tu bach cesarka. To cały tydzień czytałam o tym jak dbać o ranę i oglądałam filmy jak wygląda taka operacja. A tu znowu bach. W szpitalu już na oddziale dowiaduję się że mała już nie kwalifikuje się do cesarki tylko rodzimy naturalnie. I z nowu ta sama sala co 4 lata temu, to samo łóżko, ten samzegar na ścianie, ta sama położna nawet ta sama salowa.. I oksytocyna jak ostatnio. Dziecko kiedy weszło w kanał przy każdym skurczu musiałam przeć. Całe ramiona miałam w popelanych krwinkach. Przy pietwszym porodzie miałam tak na twarzy. Potem wszystko zniknęło. Lekarz który zrobił usg szył mnie po poprzednim porodzie. Pomyślałam że do deja vu.Ja się bojemojego wieku.Boje się ze nie będę mieć sil.Juz zauwazylam ze się sypie.Dyskopatia częste migreny kilku dniowe,strzykajace stawy itp.
Kobieta ma w sobie tyle siły że dopiero poród pokazuje ile możemy znieść bólu. Ja też się zastanawiałam jak ja urodzę przecież nie ćwiczę ale jak to moja Klaudia mówi: mam duzio mocy.