Też wyczekuje wiadomości od Netki ale od lutego się już nie pojawiła. Jakoś tak nam złe przeczucia.
Pomału to do mnie dociera , zaczynam myśleć że fajnie że Wiki będzie miała się z kim bawić bo u nas w rodzinne to już sama starszyzna jest.
Moja kruszynka dalej słabo przybiera, ale nie chce jeść więcej, może po mojej mamie będzie taka drobinka / 70 lat i rozmiar malutkie 36 /
W przyszłym tyg mamy szczepienie, zobaczymy co zaleci pediatra może coś już rozszerzać będziemy [emoji848]
Od 10 dni łzawi jej oczko, najpierw było że pewno alergia dostała krople, beż poprawy. teraz mam robić masaż oka, że może zatkany kanalik łzowy. Dzisiaj od rana czyściutko więc cieszyłam się że pomogło ale jak poszłam na spacer to po powrocie znowu się lało. Może faktycznie coś uczula, ale tylko jedno ??
Teraz wykąpana, najedzona kruszynka śpi na moim brzuchu a mi tak dobrze z tym że nie chce mi się odkładać jej do łóżeczka [emoji173]cudowne to jest.
Za wszystkie starające się trzymam kciuki, bądźcie dobrej myśli, cuda są wśród nas [emoji3059]