reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Widze uparłaś sie na tytul w tym miesiącu;) miejmy nadzieje, że bedzie po twojej mysli :)
Ja nie poszlam spac dokonczyłam sowe dla coreczki. Pochwalesie
Piękna sowa ! I nawet kasiore ma zatkniętą 😁😉
Czekaja nas tu emocje 🤩
Oj tak! Na szczescie Katrinaka testuje już w poniedziałek to jakoś damy radę , potem doublimam to będzie jak wisienka na torcie 🙂
My też mamy w planach spacer i zabawę... w podnoszenie główki będąc na brzuszku🤭😂😁, plus wycieczka po polskie książeczki, które ktoś niedaleko mnie sprzedaje...
Słuchajcie, mam dobrą wiadomość z wczoraj... zostaję z dzieckiem w domu w maju..., wracam do pracy w czerwcu na 4 tygodnie i wakacje😆😄😁
Fantastyczna wiadomość ! 😍
Obyśmy podziału tytułu miesiąca musiały zrobić!!!👏🤞🤞😍
Taki jest plan ! 😍

Ja właśnie miałam takie objawy jak teraz w nieudanym cyklu 😂😂😂
A w udanym covid przechodziłam i w ogóle nie myślałam o objawach 🙈🙈🙈
Ja przy Zuzi pracowalam,bylo duzo pracy wiec nawet nie ogarnelam, ze nie mam @.
W tej straconej 5 dni opoznien8a @ byla blade kreska (man krotnie cykle. A po 5 dniowym krwawieniu byla duzo ciemniejsza .. a pozniej wiemy co bylo :( boje sie powtorki... wszystko mnieboli miednica, brzuch na gosci, piersi of 2 dni wyskakuja a miseczek... a jaczekam na okres bo nie potrafie siecieszyc I I myslec ze na pewno sie udalo
Poza tym stara jestem.moze dlatego kupie
Trza sie chyba przyzwyczaic

Ja przy Zuzi pracowalam,bylo duzo pracy wiec nawet nie ogarnelam, ze nie mam @.
W tej straconej 5 dni opoznien8a @ byla blade kreska (man krotnie cykle. A po 5 dniowym krwawieniu byla duzo ciemniejsza .. a pozniej wiemy co bylo :( boje sie powtorki... wszystko mnieboli miednica, brzuch na gosci, piersi of 2 dni wyskakuja a miseczek... a jaczekam na okres bo nie potrafie siecieszyc I I myslec ze na pewno sie udalo
Poza tym stara jestem.moze dlatego kupie
Trza sie chyba przyzwyczaic
Jaka tam stara... E no nie wyłamuj sie, przeciez my to same młódki. Reszta objawow to moze byc albo tak albo siak. 😉. Myslimy pozytywnie🥰 jakkolwiek. bedzie bedzie dobrze! Myślę ze Ten u góry wie co dla nas dobre...

reklama
Dublimam ile ma twoja córeczka?
Netka nam zaginęła całkiem 😞
Teredka jak u ciebie, zaakceptowałaś nadchodzące maleństwo?
Jak Twoja kruszynka?
Chrząszczyk udało się z przedszkolem?
Moja coreczka ma 19 miesiecy ... jak mawia moja tesciowa pora na rodzenstwo ;)
Moze wroci ... czasami jest tak, ze potrzeba star wyjas I poukladac sobie samemu w glowie... ja tak tez miewam

Do góry