A ja na "starsza lata" robię się dziwna... Zamiast instynktu wizyta gniazda, jaki na ogół przychodzi przed porodem, ja mam narazie instynkt "zadbania o siebie". Depilacja, golenie, obcinanie pazurów itp. Ciężko już idą nawet tak oczywiste zabiegi, ale mam taką potrzebę... Może instynkt wicia gniazda przyjdzie później, póki co wszystko dla Małej z grubsza gotowe, torba spakowana, ale w domu wcale czystością nie lśni - ot, jest tak normalnie...
reklama
D
doublimam
Gość
To ja wrocilam do "zadbaj o siebie" po tym jak Zuzi zdjeli orteze. I zaczela chodzic... wczesniej bylo ciezko... choc od miesiaca urzadzam sie nowym.domu. znowu mi sie chce... wczesniej zupelnie mi to ... dom to nie szpital nie musi byc sterylnie... z reszta jak dzieciatko zacznie samidzielne podroze po nim to raczej nie da sie sterylnieA ja na "starsza lata" robię się dziwna... Zamiast instynktu wizyta gniazda, jaki na ogół przychodzi przed porodem, ja mam narazie instynkt "zadbania o siebie". Depilacja, golenie, obcinanie pazurów itp. Ciężko już idą nawet tak oczywiste zabiegi, ale mam taką potrzebę... Może instynkt wicia gniazda przyjdzie później, póki co wszystko dla Małej z grubsza gotowe, torba spakowana, ale w domu wcale czystością nie lśni - ot, jest tak normalnie...
D
doublimam
Gość
Fajny chlopaczek juz . U nas tak jakos w rodzinie wyszlo ze mamy jednego chlopca 5 latka kolejnego 4 latka pozniej brataniece 3 latka moja Zuza 2 I roczniak a dzis wlasnie sie rodzi synek kuzynki Nikoś. Nawet rano.pisala znowu twoja kolejEh to twoja malutka jeszcze, mój 3 latka skończy w lipcu
D
doublimam
Gość
Wlasnie dostalam info, że kuzyn moje corenki jest na swiecie juz. Popłakalam sie jakby bylo moje .... super dzieci to najwiekszy skarb a co wy dziewczyny takie milczace dzisiaj...?
K
Katijah
Gość
Super, gratulacje dla rodziców.Wlasnie dostalam info, że kuzyn moje corenki jest na swiecie juz. Popłakalam sie jakby bylo moje .... super dzieci to najwiekszy skarb a co wy dziewczyny takie milczace dzisiaj...?
Ja wróciłam od przyjaciółki, teraz relaks przed tv, mąż w pracy.
D
doublimam
Gość
Super odpoczywaj jak sie czujesz ?Super, gratulacje dla rodziców.
Ja wróciłam od przyjaciółki, teraz relaks przed tv, mąż w pracy.
reklama
Ja mieszkanie próbuję sprzedać miałam spotkanie z pośrednikiem nieruchomości i wszystko super tylko jakoś mi smutno bo 35 lat tu spędziłam...Wlasnie dostalam info, że kuzyn moje corenki jest na swiecie juz. Popłakalam sie jakby bylo moje .... super dzieci to najwiekszy skarb a co wy dziewczyny takie milczace dzisiaj...?
Podziel się: