Kasjopejja
Fanka BB :)
Oj nieee, jestem w 11 tc to był lutyCzyli zgarnelas tytuł pracownika miesiąca
Gratuluję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj nieee, jestem w 11 tc to był lutyCzyli zgarnelas tytuł pracownika miesiąca
Gratuluję
Zgadzam się z Tobą @Tanita79. Jak leżałam w łóżku w ciąży, to na bieżąco sobie czytałam i pisałam, teraz przy małej czasu brak, a co wchodzę w nocy lub rano to kilka stroniczek do czytania jest.Nadrobić Was to rzecz niemożliwa.
Mały niespokojnie śpi więc czuwam i czytam Was.
Jak ten czas pędzi! U nas skończone 4 tygodnie.
Doby mi brakuje
Trzymam kciuki za powodzenie "misji" u starających się!
Co do porodów... Ja chyba nie jestem stworzona do rodzenia, i chętnie bym pomyślała o 3cim ale kolejnego porodu nie przeżyję u mnie kompletnie nie sprawdziło się, że kolejny poród jest łatwiejszy, wręcz przeciwnie. Ale są plusy-mega szybko się o tym zapomina
My też mamy w planach spacer i zabawę... w podnoszenie główki będąc na brzuszku, plus wycieczka po polskie książeczki, które ktoś niedaleko mnie sprzedaje...Dzień dobry wam! Pracownikom miesiąca, aspirantom, świeżym i nieświeżym mamuskom
Lepiej nadrabiac tu niż wejść i znaleźć ciążę... Powiew chłodu i obojętności
Wszystkie mamy zajęcia a jednak każda się stara kiedy może wpaść i zobaczyć co u reszty. To się ceni
Ja wstałam myśląc co by dziś robić... I doszłam do wniosku, że najlepsza inwestycja będzie spacer i zabawa z małym a jak coś wcisnę pomiędzy to ok
Bo on tak cholernie szybko rośnie!
Aaaa hahahaOj nieee, jestem w 11 tc to był luty
SuperMy też mamy w planach spacer i zabawę... w podnoszenie główki będąc na brzuszku, plus wycieczka po polskie książeczki, które ktoś niedaleko mnie sprzedaje...
Słuchajcie, mam dobrą wiadomość z wczoraj... zostaję z dzieckiem w domu w maju..., wracam do pracy w czerwcu na 4 tygodnie i wakacje
OJ tak w tej powiesci jest wielowatkowosc ) mysle, ze najwazniejsze jest to, ze sie wspieramy I w miare luzno ze osoba rozmawiamyZgadzam się z Tobą @Tanita79. Jak leżałam w łóżku w ciąży, to na bieżąco sobie czytałam i pisałam, teraz przy małej czasu brak, a co wchodzę w nocy lub rano to kilka stroniczek do czytania jest.
No ale nic dziwnego, bo jedna za chwilę rodzi - w maju - to pierwsze emocje, inna dooiero co wyszła ze szpitala z dzidziusiem, dwie kolejne walczą o tytuł pracownika miesiąca, a to nie bylejaki tytuł na tym forum przeciež jest..., u innych czekamy na potwierdzenie dobrych wiadomości, jeszcze inne czekają na zielone światło, itd, itp, i tak to się wszystko tu kręci...
Tak, I pozniej juz nie bedzie obok trzeba bedzie go dogonic nasza corka zawsze ma duzo zajec ...Dzień dobry wam! Pracownikom miesiąca, aspirantom, świeżym i nieświeżym mamuskom
Lepiej nadrabiac tu niż wejść i znaleźć ciążę... Powiew chłodu i obojętności
Wszystkie mamy zajęcia a jednak każda się stara kiedy może wpaść i zobaczyć co u reszty. To się ceni
Ja wstałam myśląc co by dziś robić... I doszłam do wniosku, że najlepsza inwestycja będzie spacer i zabawa z małym a jak coś wcisnę pomiędzy to ok
Bo on tak cholernie szybko rośnie!
Obyśmy podział tytułu miesiąca musiały zrobić!!!OJ tak w tej powiesci jest wielowatkowosc ) mysle, ze najwazniejsze jest to, ze sie wspieramy I w miare luzno ze osoba rozmawiamy
Przy malym dzidziusiem tak to juz jest moje bylo przebiegle przez pierwszy miesiac spalo .... a pozniej to tylko drzemalo
Wczoraj wieczorem tak brzuch bolal, ze myslalam @ goscie beda juz ... maz sie wczoraj podsmiewywal, ze moga sie spoznic a dwa tygodnie bo jest obowiazkowa kwarantanna...
Mama zycze chwili na drzemke, dziewczyna ktore maja dzis wizyty potwierdzenia a tym potwiedzonym zeby bylo wszystko ok. A starajacym sie sukcesu... nawet jakby mialo to oznacza podzial tytułu miesiaca