K
Katijah
Gość
Liczę na to!!!!Obyśmy podziału tytułu miesiąca musiały zrobić!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Liczę na to!!!!Obyśmy podziału tytułu miesiąca musiały zrobić!!!
Bedziemy w jednak groupie maminej jak sobie przypomnialam jak przebiegala moja ciaza to moze.. ja jednak w maju bedzie jak byc bedzie mialoLiczę na to!!!!
Piękna sowa ! I nawet kasiore ma zatkniętąWidze uparłaś sie na tytul w tym miesiącu miejmy nadzieje, że bedzie po twojej mysli
Ja nie poszlam spac dokonczyłam sowe dla coreczki. Pochwalesie
Oj tak! Na szczescie Katrinaka testuje już w poniedziałek to jakoś damy radę , potem doublimam to będzie jak wisienka na torcieCzekaja nas tu emocje
Fantastyczna wiadomość !My też mamy w planach spacer i zabawę... w podnoszenie główki będąc na brzuszku, plus wycieczka po polskie książeczki, które ktoś niedaleko mnie sprzedaje...
Słuchajcie, mam dobrą wiadomość z wczoraj... zostaję z dzieckiem w domu w maju..., wracam do pracy w czerwcu na 4 tygodnie i wakacje
Taki jest plan !Obyśmy podziału tytułu miesiąca musiały zrobić!!!
Ja właśnie miałam takie objawy jak teraz w nieudanym cykluBedziemy w jednak groupie maminej jak sobie przypomnialam jak przebiegala moja ciaza to moze.. ja jednak w maju bedzie jak byc bedzie mialo
Trzymam za Ciebie kciuki
DziekujePiękna sowa ! I nawet kasiore ma zatkniętą
Oj tak! Na szczescie Katrinaka testuje już w poniedziałek to jakoś damy radę , potem doublimam to będzie jak wisienka na torcie
Fantastyczna wiadomość !
Taki jest plan !
Ja przy Zuzi pracowalam,bylo duzo pracy wiec nawet nie ogarnelam, ze nie mam @.Ja właśnie miałam takie objawy jak teraz w nieudanym cyklu
A w udanym covid przechodziłam i w ogóle nie myślałam o objawach
Jaka tam stara... E no nie wyłamuj sie, przeciez my to same młódki. Reszta objawow to moze byc albo tak albo siak. . Myslimy pozytywnie jakkolwiek. bedzie bedzie dobrze! Myślę ze Ten u góry wie co dla nas dobre...Ja przy Zuzi pracowalam,bylo duzo pracy wiec nawet nie ogarnelam, ze nie mam @.
W tej straconej 5 dni opoznien8a @ byla blade kreska (man krotnie cykle. A po 5 dniowym krwawieniu byla duzo ciemniejsza .. a pozniej wiemy co bylo boje sie powtorki... wszystko mnieboli miednica, brzuch na gosci, piersi of 2 dni wyskakuja a miseczek... a jaczekam na okres bo nie potrafie siecieszyc I I myslec ze na pewno sie udalo
Poza tym stara jestem.moze dlatego kupie
Trza sie chyba przyzwyczaic
Zgadzam sir, nic nie dzieje sie bezprzyczyny... tylko czasami mam trudno zaakceptowac to co sie dziejeJaka tam stara... E no nie wyłamuj sie, przeciez my to same młódki. Reszta objawow to moze byc albo tak albo siak. . Myslimy pozytywnie jakkolwiek. bedzie bedzie dobrze! Myślę ze Ten u góry wie co dla nas dobre...
Moja coreczka ma 19 miesiecy ... jak mawia moja tesciowa pora na rodzenstwoDublimam ile ma twoja córeczka?
Netka nam zaginęła całkiem
Teredka jak u ciebie, zaakceptowałaś nadchodzące maleństwo?
Jak Twoja kruszynka?
Chrząszczyk udało się z przedszkolem?