reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Miód na moje serce, gdy czytam taki komentarz ❤️🌷 wierzę , że będzie wszystko dobrze. 🌷

ciesze się, że tu trafiłam , na pewno dacie mi wiele wsparcia 🤗🤗
Dla pocieszenia dodam jeszcze, że rozmawialam z moim lekarzem jak byłam w ciazy nt. potwierdzenia czy jest teraz większa ilosc ciężarnych w wieku około 40 lat. Potwierdził, że jest takich kobiet coraz więcej. Sam prowadził takie ciążę w czasie gdy i ja należała do tego zacnego grona. Wszystkie ciążę, które prowadził u tej grupy wiekowej były zdrowe, nie były to dzieci z wadami.

Połowa kwietnia zapowiada się wiec ekscytująco 😁Powodzenia drogie panie ! 🙂
No i ja trzymam kciuki za pozytywne wyniki😘
Ale kusicie😉 Mnie ten glupi covid trochę przestraszył ale jak wrócę do formy to znowu zacznę myśleć. Moze nawet po nastepnym @ działać💪
No jak tak dalej będzie wszystko szlo planowo tutaj na forum, to ja zamknę listę pracowników miesiąca 😆

Dla pocieszenia dodam jeszcze, że rozmawialam z moim lekarzem jak byłam w ciazy nt. potwierdzenia czy jest teraz większa ilosc ciężarnych w wieku około 40 lat. Potwierdził, że jest takich kobiet coraz więcej. Sam prowadził takie ciążę w czasie gdy i ja należała do tego zacnego grona. Wszystkie ciążę, które prowadził u tej grupy wiekowej były zdrowe, nie były to dzieci z wadami.
Dobrze uslyszec takie pozytywne opinie , to daje nadzieje 🙂
No i ja trzymam kciuki za pozytywne wyniki😘
Ale kusicie😉 Mnie ten glupi covid trochę przestraszył ale jak wrócę do formy to znowu zacznę myśleć. Moze nawet po nastepnym @ działać💪
No jak tak dalej będzie wszystko szlo planowo tutaj na forum, to ja zamknę listę pracowników miesiąca 😆
Działaj kochana! Dziewczyny zaraz pochwalą się 2 kreskami i trzeba będzie przekazać tytuł pracownika miesiąca dalej 😉🙂

A ja z okazji, ze dzisiaj kończę 6 tydzień zrobiłam test tak dla spokojności ;) i jupiii ! Jest 3+ 🙂 Szkoda, ze nie wymyślili testów pokazujących jeszcze dalszy progres - bym robiła 😉

Załączniki

• 8072F67B-7302-4DCD-AEE6-2CFC5B6D6C2A.jpeg
    8072F67B-7302-4DCD-AEE6-2CFC5B6D6C2A.jpeg
    578,7 KB · Wyświetleń: 73
Dobrze uslyszec takie pozytywne opinie , to daje nadzieje 🙂

Działaj kochana! Dziewczyny zaraz pochwalą się 2 kreskami i trzeba będzie przekazać tytuł pracownika miesiąca dalej 😉🙂

A ja z okazji, ze dzisiaj kończę 6 tydzień zrobiłam test tak dla spokojności ;) i jupiii ! Jest 3+ 🙂 Szkoda, ze nie wymyślili testów pokazujących jeszcze dalszy progres - bym robiła 😉
Ale się cieszę Nelja i już trzymam kciuki za dalszy ciąg tej wspaniałej przygody🥰🐣❤. No i myślę, że z przyjemnością przekażesz ten zaszczytny tytuł Pracownika Miesiąca dalej😅😂🤣😛👏

reklama
Do góry