D
doublimam
Gość
Bedzie dobrze :* tylko spokojnieTak, boje się wyniku ze względu na mój wiek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bedzie dobrze :* tylko spokojnieTak, boje się wyniku ze względu na mój wiek.
Serdeczne życzenia dla Was z okazji takiej ładnej rocznicy. (ja w tym roku obchodzę taką samą tylko ze w lipcu)A ja się pochwalę. Jutro mamy 22 rocznicę ślubu22 lata temu, jak braliśmy ślub, to też 4.04 była Wielkanoc. Także symboliczne te święta
Oby dla nas wszystkich były wesołe, radosne, optymistyczne i oczywiście zdrowe
Witaj Kasjopejja. Hmm ja tez się bałam. Mualam tyle lat co ty i niespodzianka. Cora ma teraz prawie5 lat. Zdrowa. A teraz kolejna niespodzianka. A na luczniku prawie 45. Badania dobre. Ale tak naprawdę to strach zawsze jest i bedzie. Czy bedzie zdrowe czy damy rade, czy nasze zdrowie sie nie popsuje. Wierzę że i u ciebie będzie dobrze.Jest nas tu sporo dojrzałych mamuś. Mam nadzieję ze bedzie ci tu z nami dobrzeTak, boje się wyniku ze względu na mój wiek.
Będzie dobrze,musi byćTak, boje się wyniku ze względu na mój wiek.
Miód na moje serce, gdy czytam taki komentarz wierzę , że będzie wszystko dobrze.Witaj Kasjopejja. Hmm ja tez się bałam. Mualam tyle lat co ty i niespodzianka. Cora ma teraz prawie5 lat. Zdrowa. A teraz kolejna niespodzianka. A na luczniku prawie 45. Badania dobre. Ale tak naprawdę to strach zawsze jest i bedzie. Czy bedzie zdrowe czy damy rade, czy nasze zdrowie sie nie popsuje. Wierzę że i u ciebie będzie dobrze.Jest nas tu sporo dojrzałych mamuś. Mam nadzieję ze bedzie ci tu z nami dobrze
Trzymam kciuki za was!!!Ja mialam bol jajnikow we wtorek I strode man nadzieje, ze I Wam I nam sie udalo... od wczoraj mam jakas kazda z humorem.i nastrojem placze na filmach, rycze pod prysznicem... chyba przez to, że to kolejne swieta kiedy nie mozemybyc a naszym bliskich brak mi sil.
Ja jednak 16.04, bo owu przesunęła się
Ja 18 kwietnia