reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Dziewczyny spokojnych, a przede wszystkim zdrowych świąt Wielkiej Nocy.
@agda wszystkiego dobrego i kolejnych lat w miłości.
Witaj @Kasjopejja. Rozpuść się. Zapraszamy. My jesteśmy gościnne dziołchy😉 niech zdrowo rozwija się maluszek. Ja też miałam 40 kiedy zaszłam w ciążę i w zasadzie 41 już zdążyłam skończyć miesiac przed porodem. Miałam podobne obawy. Ale ten strach o te wady to chyba tak siedzą nam w głowach, bo zwykle się mówi, że już po 40 to ryzyko itp blablabka. Pozniej czlowiek boi sie na zapas zamiast cieszuc sie od samego poczatku ciaza i cudem, ktory w nim zakiełkował.😉😊Dziewczyna rodzą się zdrowe dzieci. 40 lat to Ty jeszcze młodziutka babka.
@Nunia zdrówka.
Pozdrowienia i buziaki dla pozostałej części niewymienionych ale w pamieci😘

reklama
Dzień dobry, chcę się przywitać 😁

Jestem mamą 2 dzieci ( córka 13l i syn 9l ) a w brzuszku niespodzianka, dosłownie ! Totalny szok i niedowierzanie. TP 26.10.2021r.
Jeszcze nikomu nie powiedzieliśmy.
BAAAAARDZO boje się, że dziecko będzie mieć wady genetyczne. Test podwójny dopiero 16.04 w 12tc. Na 99% zdecyduję się na amniopunkcję.
Witaj
Nie bój się, myśl pozytywnie ja też się bałam bo w moim wieku..., a tu wyniki jak u 25 latki. Jeśli zdecydujesz się na amniopunkcję to nie masz co się obawiać samego badania jedynie oczekiwanie jest męczące. Wiem , bo robiłam amnio dla własnego spokoju. Trzymam mocnoooo kciuki ✊

Dziewczyny Wszystkiego najlepszego a przede wszystkim zdrowych i spokojnych świat Wielkiejnocy
1617484358931.jpeg

Oraz najgrzeczniejszych i najkochanszych dzieciaczków wszystkim przyszłym mamom jak i tym co już ściskają swoje maleństwa

Dzień dobry, chcę się przywitać 😁

Jestem mamą 2 dzieci ( córka 13l i syn 9l ) a w brzuszku niespodzianka, dosłownie ! Totalny szok i niedowierzanie. TP 26.10.2021r.
Jeszcze nikomu nie powiedzieliśmy.
BAAAAARDZO boje się, że dziecko będzie mieć wady genetyczne. Test podwójny dopiero 16.04 w 12tc. Na 99% zdecyduję się na amniopunkcję.
Witaj wśród klawych 40tek i zarezerwuj sobie z góry trochę czasu, bo to forum wciąga.
Dzięki kochana😊 mamy bardzo rodzinne Święta. A chorzy jesteśmy wszyscy ale miłość nas motywuje.
Nie jest już po 8 dniach tak źle. Zeby tylko tak zostało i nie bylo gorzej.
Trzymajcie kciuki🤗
Nunia, trzymajcie się i wracajcie szybko do zdrowia!

Wesołych Świąt Wielkanocnych dziewczyny🐣

Zrowych, spokojnych i pelnych radosci swiat 🐣
Co do tego strachu o wady to chyba tez przez to, ze wiekszosc ma starsze dzieci i juz wie ile potrzeba by wychowac dziecko a gdy jest chore to jednak trzeba odebrac czas , moze kase i uwage starszym... moze kiedys na nich spadnie opieka nad chorym bratem ...to przeraza. 40 latek mysli juz inaczej, ile pozyje czy bedzie mial sily.
Jakby nie bylo , wiekszosc chorych dzieci ma mlodych rodzicow. W zyciu nic nie jest pewne.

Witaj 🙂. Życzę ci spokojnego oczekiwania.
Też długo nikomu o ciąży nie mówiłam. Wiedział tylko mój przyjaciel. Reszta dowiedziała sie po 10tym tygodniu.
Dlaczego tak bardzo boisz sie wyniku? Coś jest nie tak czy tylko chodzi o Twój wiek?
Też mocno się bałam,ale amnio nie zrobiłam.
Tak, boje się wyniku ze względu na mój wiek.

reklama
Do góry