reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża po 40

Nie chce straszyć ale ja tak niedawno przechodziłam covid. Nawet głos straciłam. Zaczęło się sie od bólu głowy i mięśni potem zatoki, gardło, gorączka oczywiście. Ogólnie słabość i niemoc. 2 tygodnie wyjęte z życia. Radzę zrobić test chociażby po to żeby wiedzieć, że sie przeszło i są przeciwciała.
Jak nie będzie poprawy do poniedziałku to umówię się do lekarza, wiem jaki ten wirus jest przebiegły. Godzinę temu dostaliśmy telefon, że zmarła koleżanka, która z mężem chodziła do szkoły 45lat, dwójka dzieci, nie mogę w to nadal uwierzyć 😥

reklama
Jak nie będzie poprawy do poniedziałku to umówię się do lekarza, wiem jaki ten wirus jest przebiegły. Godzinę temu dostaliśmy telefon, że zmarła koleżanka, która z mężem chodziła do szkoły 45lat, dwójka dzieci, nie mogę w to nadal uwierzyć 😥
o matko mnie przeraża to właśnie ze wziął sie za mlodych

9600 i 3.5 miesiąca? Nie pomyliłaś się gdzieś? 😂
Moj łobuz w lipcu skończy 3 latka i dobija do 15 kg... Musze zmierzyć, pewnie z 98 -99cm ma. A wczoraj był takim okruszkiem 🙈
Strasznie szybko wyrósł...
Moja mała urodzila sie prawie 5 kg. Jak miala 15 miesievy wazyla 13,5 kg. Teraz jak zaczela chodzic I began (ciut pozno bomiala nie wykształcona panewke biodrowa. Leczenie zajeło nam troche czasu ). Jest w trakvie 19 miesiaca I wazy tylko 11,6 kg. Dzieci tak jakos maja, że najpierw magazynuja a pozniej spala ;)

Mi zmarła w piątek siostra cioci, kobieta okaz zdrowia, zawsze uśmiechnięta i pełna ciepła,nie zdążyła zrobić testu na covid,ale podejrzenie było,zmarła w domu,miała 55lat 😢
A wujek w tym samym wieku w szpitalu już jest😢

Mi zmarła w piątek siostra cioci, kobieta okaz zdrowia, zawsze uśmiechnięta i pełna ciepła,nie zdążyła zrobić testu na covid,ale podejrzenie było,zmarła w domu,miała 55lat 😢
A wujek w tym samym wieku w szpitalu już jest😢
Współczuję....
Faktycznie młodzi umierają teraz...

reklama
Do góry