reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
W sumie weszłam zorientować sie kto oprócz mnie bedzie testował ewentulanie 18 kwietnia :) a tu takie smutne historie.
Dziewczyny dbajcie o siebie wszystkie mamy czasu jakie mamy - niestety.
@Kawoszka81 gratulacje. Duzo zdrowka dla Ciebie I coreczki. Niech rosnie zdrowa I duza :)

W sumie weszłam zorientować sie kto oprócz mnie bedzie testował ewentulanie 18 kwietnia :) a tu takie smutne historie.
Dziewczyny dbajcie o siebie wszystkie mamy czasu jakie mamy - niestety.
@Kawoszka81 gratulacje. Duzo zdrowka dla Ciebie I coreczki. Niech rosnie zdrowa I duza :)
Mocno trzymam kciuki za kwietniowe dwie kreski 😘

Oczekujemy tu chociaż 2 pozytywnych testów w kwietniu 😜
Kwiatek co tam u was, pewnie korzystacie z pięknej pogody?
Nelja jak samopoczucie?
Chorowitki nasze jak tam gardełka?
Kawoszka wyszłyście już?
Ja dziś zabrałam małego na cmentarz, do dziadków. Jak się ucieszyl, że do dziadków idzie 😳
Wchodzimy a on krzyczy jak tu ładnie! Gdzie dziadkowie? 😳
To mu tłumaczę, że w niebie a tu tylko przychodzimy się pomodlić i zapalić znicze. Ok, to on też chcę do nieba 🤦‍♀️
Co sie dziś na tłumaczyłam trudnych rzeczy to moje 😞
Na koniec biegał po alejkach i mówił jak tu fajnie, tyle dziadków 😂
Dzieci to wszystko potrafią wywrócić do góry nogami 😁

Nelja jak samopoczucie?
Kawoszka wyszłyście już?
Ja dziś zabrałam małego na cmentarz, do dziadków. Jak się ucieszyl, że do dziadków idzie 😳
To mu tłumaczę, że w niebie a tu tylko przychodzimy się pomodlić i zapalić znicze. Ok, to on też chcę do nieba 🤦‍♀️
Dlatego ich świat jest "lepszy" od naszego :) tam gdzie my widzimy smutek one widza pozytywy :)

reklama
Nelja jak samopoczucie?
Kawoszka wyszłyście już?
Dzieci mają wyobraźnię i mniej przykrych doświadczeń, niż my, i to im daje moc!

U nas piękny weekend, 19 stopni dziś było, faktycznie korzystaliśmy i po lesie z małą sporo pochodziliśmy i tak weekend nam szybko zleciał, zbyt szybko.
U Was też tak cieplutko było?🥰

Do góry